Da! simti acum ca il iubesti, dar cu timpul el te poate dezamagi, ai vazut si tu cum sunt unii baieti... iar daca tu faci acum orice pentru el, mai tarziu s-ar putea sa regreti.nu ar fi mai bine sa il lasi pe el sa faca orice pentru tine? e mai sexy asa, nu crezi? cand spui ca faci orice, asta inseamna ca:daca te inseala, daca da in tine, daca te umileste tu il ierti.sau daca te pune sa fugi de acasa tu o faci. daca iti spune sa abandonezi scoala tu o faci. dar ti se pare normal? si astea sunt doar cateva exemple...
Depinde de aceea persoana. Daca este o persoana cu care stai recent nu e cazul sa te precipiti atata. Daca persoana cu care esti ti-a demonstrat ca te iubeste si ar face orice pentru tine, pentru voi sa va fie bine voua, poti face orice.Mai putin gesturi sinucigase, ori cu tenta violenta.
Draga "macy", mai intai, cati ani ai?
Scuza-ma, nu pot sa-ti dau nici un sfat, astept amanunte...
Depinde ce, nu poti face chiar orice, ai grija eu presimt ca ai o varsta cam mica ca sa faci chiar orice.
Hm hm, si eu fac tot ce pot pentr-u prietenul meu...chiar tot.doar crima nu.in rest fac tot pentr-u el.
Iubito, ti-ai pus macar odata intrebarea, daca el ar face orice pentru. tine? O femeie matura, inteligenta, cu siguranta nu ar gandii asa.Eu nu vreau sa te sapar dar sfatul meu e sa gandesti de 2 ori inainte sa faci faci odata un lucru care mai tarziu te poate afecta intr-un fel sau altul. Oricat de tare iubesti pe cineva mai antai iebestetpe tine, putin.Nimeni si nimic in lume nu merita sa-ti faci rau singura.Deci depinde ce sacrificii vrei sa faci!
Inainte de a proceda astfel trebuie sa fii sigura de faptul ca tine cu adevarat la tine. Poti sa il ajuti, dar nu intr-o masura excesiva, pentru ca este posibil sa profite de tine la un moment dat. Iar apoi, este posibil sa te doara. Deci, ajuta-l cu ce are nevoie, deoarece acesta este un mod de a-l apropia si mai mult de tine, dar nu exagera.