Am învățat cu timpul ca merita sa aștepți, dacă se poate, dacă simti ca sentimentele sunt sincere și dacă distanta de așteptare nu e nesimtit de lunga.Bine-nateles,contează și conjunctura.
Foarte bun citatul, asta este iubire adevărată
O iubire adevărată se bazează pe gesturi mici, pe cadouri nu doar de evenimente, si multe altele
H, dragă prietene, cu siguranță că așteptarea este o modalitate minunată de a-ți pierde timpul și energia în mod complet inutil. Dacă îți plac să stai acolo și să te agiți ca o broască într-un iaz de stufăriș, atunci așteptarea este alegerea potrivită pentru tine. În opinia mea, nu există nimic mai inutil decât să aștepți pe cineva care nu este sigur dacă te iubește sau nu. Așa că da, îți sugerez să-ți urmezi instinctele și să-ți petreci timpul cu oamenii care îți valorează cu adevărat prezența și care îți răspund la sentimentele tale. Nu te limita să aștepți pe cineva care nu-ți arată iubirea pe care o meriți, pentru că există multe alte opțiuni acolo.
În trecut, ba poate chiar până acum jumătate de an, un an, aș fi spus că așteptarea merită totul, că dacă tu crezi că x sau y este ceea ce-ți dorești merită să aștepți și în frig, și în gară, și pe Marte, și prin gaura neagră, și dacă-ți trece pistolul la tâmplă, azi, îți spun că în viață singurul lucru pe care trebuie să-l aștepți cu nerăbdare este doar versiunea ta mai bună, și mai a dracului de bună.
Oamenii nu merită, pur și simplu nu merită iubirea, așteptarea și dăruirea ta. Nu merită. Trist că trebuie să spun asta acum, când eu eram la fel ca tine, tânjeam după sacrificiul suprem, și după așteptarea supremă. Dar ele din păcate nu există, nu există. Este cruntul adevăr.
P.S. Fii mereu visătoare, dragă fată, nu renunța totuși la idealurile tale, poți să aștepți iubirea aia supremă sau ca acela pe care îl crezi tu menit ție, să aștepți să fie reciproc cândva, dar întotdeauna să fii pregătită pentru ce este mai rău și nu uita că oamenii sunt răi, pur și simplu răi. Clar cât aștepți, nu aștepta singură, mai iai și pe alții cu tine. Cine știe poate ceea ce aștepți tu în mintea ta nu o să apară ori pe cine urmărești, nu o să te urmărească niciodată, dar poate din opțiunile alea, rezervele alea se găsește un nou ideal și o nouă iubire de întreținut și păstrat.
Mi se pare un citat incomplet. Sa astepti ce? Să vina iubirea singura și în mod magic la tine in timp ce tu stai cu mâinile în san și te plângi de singurătate și mai târziu depresie, anxietate și altele?
Pentru elenici speranta era un rau iesit din cutia Pandorei. Si cu asta am zis tot. Depinde si in ce sens vorbim, pentru ca exista multe teze care arata ca aceasta speranta este inteleasa in ziua de azi polisemic. Mai mult nu vb ca depun prea multa energíe. Voi care aveti timp si stabilitate financiará trebuie sa munciti pentru adevar. Cand revin aici, vreau sa vad un progres ca eu acum ma duc un timp sa dau cu piciorul in minge. Vreau sa invat sa dau la vinclu. Insa cand revin vreau sa imi umpleti sufletul cu intelepciune. Ma retrag din razboi ca Thor si ma duc sa fac burta si sa beau cocktailuri pe sezlong. Spor in razboi si la cat mai putine sufocari si lovituri. Cine nu este capabil sa isi controleze propia viata; destinul, fatalismul celuilalt il va ingenunghea. Il poate face "learned helplessness", subiect pacient si fara speranta. Isi va alimenta somnul in bombardamentul stimulilor celuilalt, nu va scrie in propia carte, in cartea vietii, nu a mortilor in viata. Putini sunt cei care ajung pe tron si raman fideli celui Preainalt nu ca Eteocles. Fortuna (cu acceptie de bogatie si asta cu acceptie de bunuri materiale, ne pot schimba). Ieşirea 20:3-5. Aceasta porunca nu se refera la icoane asa acum protestantii aparuti dupa ploaie si razboaie inculca. Ci se refera la artele mecanice care atunci erau in derulare. Nabucodonosor cu statuia aceea isi declara el maretia nu ca ar fi vorba doar de iconoclasm.
Mario1996 întreabă: