Normal, el era cu tine dar tu erai cu el si inca altul, chiar daca si el tea inselat pe tine si tu l-ai inselat pe el, nu prea are dreptul sa iti reproseze dar nici tu lui santeti chit pe chit. Oricum acum ai alta relatie nu mai are rost sa te gandesti in trecut.
Amandoi sunteti vinovati si niciunul nu aveti dreptul sa-i reproseze celuilalt ceva caci, la urma urmei, aveti amandoi partea de vina in aceeasi chestiune. Tu nu trebuia sa fii atat de egoista si sa arati lipsa de respect, fiind cu doi tipi in acelasi timp, iar el nu trebuia sa te insele si totul era bine si frumos.In conditiile date, ori va despartiti si nu mai sufera niciunul, ori va rezolvati problemele, altfel o sa stati si o sa va certati toata ziua pe tema 'cine pe cine si cu cine a inselat'.
Sincer, tu esti vinoavata, fara suparare. Dar deodata ce erai cu unu, nu trebuia sa-l minti pe asta.Scuze ca iti spun dar dupa fapta si rasplata.Trebuie sa risti daca chiar iti place un baiat, nu te gandi ca nu merge si chestii d'astea, altfel de ce ai mai fost cu el?
Apropo, multumesc de stupid si nefolositor.
Nu sa inteles eu cand eram cu razvan baiatul cu care am stat un an de zile si juamte eu nu l-am inselat aveam cateva zile de cand eram cu el si eu nu il iubeam cu celalt eram in ceruturi si de aia ma combinasem cu razvan eu pe razvan nu il inselasem si el stia eu nu l-am inselat pe tipul cu care am stat un an de zile tipul cu care am stat un an de zile este razvan
Niko345 întreabă:
George0197 întreabă: