Ce intrebare grea >.< Eu sincer daca as iubi pe cineva intr-adevar i-as vrea binele dar nu l-as iubi chiar atat de mult incat sa ii vreau orice bine cum ar fi sa se poata duce la alta daca el simte nevoia sau altceva
Da cand iubesti pe cineva ii vrei binele. Din pacate acest ''bine''inseamna si faptul ca daca el nu te iubeste si iubeste pe altcineva, trebuie sa accepti chiar daca in sufletul tau e furtuna.
Daca te referi la faptul ca iubesti pe cineva iar acel cineva iubeste pe altcineva, in principiu, daca chiar iubesti acea persoana doresti sa fie pana la urma cu acea persoana pe care o iubeste el, chiar daca asta ar insemna sa nu fie alaturi de tine, tu iubindu-l... inseamna ca traiesti ceva similar cu ce am trait eu in trecut.
Parerea mea e ca ai dreptate. Daca iubesti cu adevarat ii vrei binele celui iubit, chiar daca asta nu inseamna binele tau...
Sigur
daca iubesti pe cineva logik ca`i vrei binele
indiferent daca mai este sau nu cu tine
in unele cazuri nu toate pers vor binele fostilor/fostelor
in cazul meu...
le doresc la toti tot binele din lume
Asa ar trebui. Iubirea pura este atunci cand esti fericit/a pentru fericirea persoanei iubite, indiferent cu cine e. Dar din pacate nu prea mai exista asa ceva.
Sunt prea egoista pentru ai vrea binele langa alta
Daca ar fi o iubire adevarata, da l-as lasa cu alta/altele fiindca stiu ca nu este doar un moft de-al meu si ii doaresc toata dragostea din lume, chiar daca nu e langa mine. O singura data am gandit asa, dar nu mai stiu exact cu cine. Da, mi-am amintit, de nevoie ne-am despartit si de fapt nu-l iubeam, tineam ca la un frate la el, deci situatie total diferita.
Dar nu, nu as accepta asta, lupt pentru el si de abia dupa razboi daca pierd, renunt la el si. Oricum la anii nostri{ai adolescentei} e normal sa ne luam cu rivalele noastre la paruiala fiindca vrem ca acest"bine" sa fie alaturi de noi.
Bafta.
Desigur.
Dacă-i doreşti binele persoanei iubite, îi doreşti să-i fie ei bine cu tot ceea ce implică asta.