| saresipiper a întrebat:

"Daca iubita, copilul sau sora voastra ati afla ca a fost violata de catre un om in varsta ce reactie ati avea?
Ati trece cu vederea?
Intrebare adresata barbatilor carora li se pare normala atractia sexuala a moșilor față de minore!"

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pana in momentul in care TOTI ticalosii nemernici indiferent de varsta lor, care violeaza o fata minora sau o femeie in varsta, NU vor fi condamnati la inchisoare PE VIATA si prevazut si precizat in mod expres sintagma ""fara drept de eliberare conditionata"", in continuare va apare zilnic stirea ca s-au mai comis... cateva violuri. Parlamentul Romaniei ar trebui sa ia exemplul dat de :

,, Parlamentul din Serbia a adoptat în luna mai mai multe amendamente la Codul Penal, printre care și Legea Tijana, care prevede închisoarea pe viață fără drept de eliberare condiționată pentru crime similare celor petrecute la Caracal.
Legea Tijana prevede închisoare pe viață, fără drept de eliberare condiționată, pentru violarea și uciderea minorilor. Inițial, o persoană care comitea astfel de infracțiuni putea fi condamnată la închisoare pentru o perioadă de 30-40 de ani. (in Romania pedepsele sunt extrem de mici de doar cativa ani!)
Amendamentul la Codul Penal a fost numit Legea Tijana, în memoria tinerei Tijanei Juric, o fată în vârstă de 15 ani care a fost răpită și ucisă în anul 2014 în zona Sombor din nordul Serbiei, eveniment care a generat un val de revoltă în rândul cetățenilor sârbi, a generat introducerea acestei legi drastice care in conditiile actuale ar fi mai mult decat necesara si binevenita.
https://stirileprotv.ro/......vorba.html

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce importanta are ce varsta are gunoiul ala? e un gunoi uman care merita ars de viu, dar legile sunt foarte blande

| mihai69 a răspuns:

E irelevant în cazul unui viol atât vârsta victimei, cât și cea a infractorului.
Victima trebuie ajutată și consiliată psihologic, iar violatorului ar trebui să i se aplice vechile pravile: să i se taie scârbavnicul mădular!

| Freya1 a răspuns:

Violul nu este ok si nu ar trebui acceptat indiferent de ce varsta are agresorul.Dar cred ca te referi la faptul că sunt foarte multi ce baga vrajeala aia cu varsta nu conteaza.
Eh, pe lângă faptul că un viol rămâne tot viol ai dreptate, sa fie un om in varsta pe care îl poți considera tata sau bunic si care ar trebui să te sfătuiască sau îndrume in viata e foarte nasol.De foarte multe ori sunt fete ce se incred in oameni in varsta pentru ca au respect fata de ei dar uite ca is uita locul uni uneori.
Sunt foarte multe fete fara minte sau despuiate ce mișună străzile sau mai stiu eu pe unde, dar cred si consider ca un tataie ar trebui să acopere o astfel de fata cu un pulover si sa o ajute sa inteleaga ce e bune si nu nu sa o bage in boscheti pentru a avea parte de carne proaspătă.

| Andreeush a răspuns:

Atracția moșilor față de minore are un nume "Pedofilie".

| saresipiper explică (pentru Andreeush):

Si un diagnostic de boala psihica...

| OldSoul a răspuns:

Intru peste el si-l omor, accept orice pana cand e implicata o persoana draga.

| Holiday a răspuns:

Nu vad diferenta intre unul in varsta si unul mai tanar. Tanar sau batran, tot violator este.
Oricum, statistic vorbind, mai predispus este unul tanar la asa ceva, decat unul mai in varsta. Sunt multe motive pentru care situatia e in felul asta.

| Plato a răspuns:

"Omul" n-ar mai fi in varsta.winking

| saresipiper explică:

Am dat varsta ca un exemplu, sunt de acord ca nu conteaza, nu e un factir determinant, ci fapta in sine e problema.
Am legat intrebarea si de ce s-a intamplat in perioada asta la Caracal, de aia am zis asa (cu mica aluzie).

| andiceasu95 a răspuns:

Intru peste ala care a violat-o, si il omor cu ce a violat-o laughing

| BravoJohn69 a răspuns:

Coae eu i-aș comanda un sicriu

| saresipiper explică (pentru BravoJohn69):

"Coae" ii zici la tactu ghertoiule

| mickey004 a răspuns:

Cum sa treci cu vederea violul?! chit ca e facut de un mos de 70 de ani sau un tip de 25, tot viol se cheama, si cineva a trecut prin chestia asta. idiferent de varsta, omul care a cauzat trauma asta respectivei persoane tot un jeg este, indiferent de vârsta