| meeenee a întrebat:

Daca iubita mea a iesit afara cu un prieten si mi-a trimis poza si a intrebat daca sunt gelos si sa nu fiu gelos ca e doar un prieten, oare sa o cred pe cuvant a zis ca nu ma inseala?

9 răspunsuri:
| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns:

Cu tine ce avea dacă iese afară? Și erai tu în locul la acel băiat? Mai îți trimite și poze ba ta și tu kinder rău.

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Nu faci din asfalt gradina, nici din c#rva gospodina.

Maica-ta iese afara cu alti barbati si ii trimite poze lu' taica-tu? Daca raspunsul este nu, inseamna ca nu e nimic de capul gagica-tii.

| MrApple1999 a răspuns:

Daca iubita ta a iesit cu prietenul tau inseamna ca ea nu iti e iubita iar el nu iti e prieten, nu exista scuze

| haileewatson a răspuns:

Daca te insela ar fi facut-o si fara sa-ti trimita poza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare, daca iubita ta a iesit afara cu un alt prieten pe care tu sigur nu il cunosti, inseamna ca deja te-a inselat si din pacate trebuie sa iesi in parc sau in oras sa iti gasesti o alta persoana, daca vine la tine spune-i ca pur si simplu nu ii mai esti iubit, Sper ca te-am ajutat!

| Oanaoni a răspuns:

Și eu aveaam întrebarea asta când iubitul meu mi-! Zis de prietena lui(de mici copii).Imi puneam tot felul de întrebări, îmi făceam gânduri..asta până când am ieșit și eu cu ei.Am văzut cum e fata și nu mi.am mai făcut probleme. În prezent încă iese cu ea din când în când când nu sunt și eu dat niciodată fără știrea mea. Ieși și tu, vezi cum este, fii atent la gesturile, privirile lor și te vei prinde dacă este ceva între ei. Multă sănătate și iubire!

| Violleta2022 a răspuns:

Eu cred ca tu nu stii ce este aia o iubita, odata ce spui despre o fata oarecare ca iese si cu alti baieti si apoi iti trimite pzoe cu ei, spre amuzament.

| Danny28 a răspuns:

Doamne ce mi-e dat să aud. Mai mult ca sigur vrea să te lase și să îi sară lui în brațe.

| Mosotti a răspuns:

Pana la urma nu conteaza, conteaza doar daca cu tine se comporta cum trebuie si relatia merge.
Incepe cu sa o crezi ca e asa cum zice.