E exclusiv vina ei, poate cel mult a ta, niciodată a lui. Insa daca e prieten si face asta, atunci nu e prieten.
O sa dau un exemplu, in tinerete cel mai bun prieten al meu de atunci era putin îndrăgostit de o fata de varsta lui. Diferenta de varsta e de vreo 8 ani intre noi si am iesit in 3 intr-un weekend. Am simtit o oarecare disponibilitate la fata, asa ca m-am dat putin la ea, am iesit chiar la film si am facut planuri pentru un weekend in doi. Nu am putut sa ii spun prietenului meu intreaga poveste, dar m-am străduit sa il fac sa înțeleagă ca nu e fata potrivită pentru el. Cgiar daca nu a tinut cont de red flagul pe care i l,-am fluturat in fata ochilor, consider ca asa procedeaza un prieten, nicidecum trecand la fapte.
Neh.
Niciodata nu mi s-a parut ca amantul ar fi problema.
Sunt atatia oameni pe strazi, i-ar putea pica cu tronc oricare, daca tot uita de relatie/e infidela.
Deci nu m-as chinui sa observ in ce pola s-a impiedicat.
Daca ar fi prieten, normal ca as rupe legaturile cu el, ca in loc sa imi dea mie informatiile despre relatia mea, le-a folosit ca sa obtina el niste carne de pasare. Asta e tradare, dar separata de problema faptului ca m-am combinat cu una care inseala, ca trasatura proprie.
Depinde,uneori e vina lui (daca o tratează nașpa), alteori e vina ei(e nesătulă).
90% vina ei, 10% vina lui, iar daca e prieten sau cunoscut si face asta, atunci înseamnă ca nu a fost niciodată prieten adevărat, ce a făcut e de rahat dar tot nu prea are vina EL
Oricât de mare e dorința uneia de a face sex, doar eu ca bărbat în final decid dacă mă culc sau nu cu ea, fiindcă "bățul" e la mine!
Habar nu ai cât de inteligente sunt femeile care vor să facă sex cu alți bărbați și cât de multe sunt.
Scrie si in biblie, femeia e mai amara ca otrava
Femeile cu cât sunt mai frumoase și foarte inteligente găsesc repede cum să facă sex cu alți bărbați cu care vor ele să facă sex.
Sau poate sunt bărbații prea bolânzi să-și dea seama de tacticile femeii.
Sau poate sunt prea fixați pe decolteul ei, decât pe mimica ei.
Nu e așa.
Pai bărbatul, daca era copt, putea refuza bine mersi!
Nu l-a pus nimeni sa cedeze ispitei!
Deci vina e a lui că s-a rătăcit în decolteul ei, nu e vina ei că a venit aranjată!
Femeile care procedau așa nu erau vânzătoare în magazine.
Măi și chiar și așa, pe bărbat ce îl retine sa facă ce fac femeile?
Frustrarea? Misoginismul?
Și bărbații sunt la fel.
Nici bărbatul și nici femeia nu putea să le spună cineva că au făcut sex împreună.
jagoowat întreabă: