Depinde de om daca iti place sa o pupi tu fa-o dar duopa parerea mea si tu ai aceleasi asteptari de ea ca si ea de la tine, acum tu decizi daca vrei sa o faci tu si sa nu primesti daca iti place postura asta e treaba ta. sunt care nu vor dar le place sa o faca la altu sau invers le place sa li se faca dar sa nu o faca la altul. aici tu decizi
Fa-i ce iti cere si o sa iti faca si ea. Daca o duci pe culmile extazului iti va raspunde la fel. In locul tau aoleuuuuuuu ce o mai pupam unde ai zis. I-o mancam nu altceva!
Ei, asta-i buna acum! Astept cu nerabdare sa vad ce va urma. Am incredere ca nu o sa ne lasi dezinformati...ca doar na, ne-ai povestit cum si-a tras-o fata asta la prima intalnire, ce ai facut cu doua zile inainte, apoi cu una, cum nu ti-a stat tie bat in timpul, ce-ati facut dupa, cum te joaca pe degete. Get a life!
Da! logic. Daaar, e normal ca la un moment dat sa emiti pretentia de a-ti face si ea tie. Sunt destule fete care nu vor asa usor sa faca asta mai ales la inceput. Nu o poti obliga, dar cu timpul ar fi frumos si echitabil sa-ti faca si ea.
Inteleg bine ce spui dar daca ii fac asta, am o teama ca nu o sa mai stea cu mine dupa, desi nu sunt sigur de asta sau poate asa ar vrea ea, asta o fi pofta ei,,, dar totusi ma gandesc ca ea nu o sa accepte pe viitor si pe urma daca nu o sa mai fim impreuna sa te simti naspa ia uite ma am si pupat-o acolo fara ca ea sa nu-mi faca la fel si sa ai o stare de aia naspa sa te simti inferior cred ca ai inteles ce vreau sa spun.mersi
Stai frate asa... nu pricep de ce gandesti in felul asta. Daca tie iti place sa-i faci Cunnilingus fa-i! Nu e nici o chestie de inferioritate. Mai ales daca o faci calumea si ea are orgasm, ar trebui sa te simti foarte bine. Ea sigur va aprecia asta. Si nu ai de unde sa stii ca ea nu o sa-ti faca. Asa e la fete. Lor li se pare mai gretos sau mai josnic sa faca asta la inceput cel putin. E o chestie psihologica, care daca se discuta frumos. se poate rezolva in timp. E clar ca fata nu e proasta si isi da seama ca vrei si tu asa ceva. Si daca o sa vada ca-i aci tu primul si ca-ti place si ca o rasfeti de fiecare data cu asta, ai toate sansele sa-ti intoarca "favoarea" la un moment dat. Daca chiar nu se va intampla asta e. Dar nu e un motiv de a te simti inferior! Parerea mea.
Ar trebui sa o intreb daca a mai facut-o, nu cred ca are vreo relevanta, am mai intrebat-o o data la input-ul relatiei si a fost foarte nervoasa, mi-a zis ceva de genul eu nu te-am intrebat pe tine daca ai dat limbi la fostele tale dar nu am facut-o la nimeni, bine ea poate spune orice ca nu am de unde sa stiu.
De ce nu? Odata ce incepi tu sa faci asta o sa iti "intoarca" si ea favorul! Poate nu pe moment dar sigur o va face
Zii ca da dar numai daca te lasa s-o fu*i Daca nu vrea la ''pasarica'' in cur si tot e bine Bafta!
)))))))))))) LOL Aninim Nu ma serios! Nu te poti pune in fata ei! Pup`o ce sa faci! Sau ceva mai misto. Poti sa-ti dau french cu pasarica ei! Incearca si nu vei regreta
Ba daca e buna tipa si curata faci o tornada, si dupa asta numai e nevoie sa o intrebi eu bagi direct in dantura.