| ςคтคℓίηßяùηηєтśέĻĻยℓ a întrebat:

Daca iubitei mele i-a intarziat menstruatia 1 sau 2 zile e semn de de ingrijorare?!

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă este o întârziere mai mare de 5/7-10 zile la un ciclu de 26-30 de zile, putem avea un semn de întrebare.
Un test de sarcină ar fi cel mai bine.
Pa, pa.

5 răspunsuri:
| Anca95 a răspuns:

Daca nu v-ati protejat, da.

| Onn3 a răspuns:

Nu neaparat poate are vreo dereglare menstruala si poate sa intarzie si mai mult de atat mai ales daca a fost stresata in ultimu timp sau nervoasa sau nu s-a hranit cum si cu ce trebuie.Dar daca ati facut-o neprotejat poate sa fie si un semn de ingrijorare, dar un test de sarcina la 7 zile dupa actul sexual sau in a 3-4 zi de intarziere v-ar da un raspuns cert.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ati facut-o neprotejat da e un semn de ingrijorare. 1-2 teste de sarcina va vor elucida problema.

| Tynnna a răspuns:

Nu neaparat.Persoanelor cu menstruatie neregulata li se intampla mereu si le intarzie poate si mai mult. Chiar si cele cu menstruatie regulata o mai patesc. Acum, daca te referi la o posibila sarcina...este altceva si poate chiar inseamna un semnal de alarma.

Nu am m-ai facut-o de pe data de 14.04. 2012 happy
apoi pe data de 15.04. 2012 i`a venit menstruatia
iar pe data de 12.05. 2012 i-a venit iar
si luna asta i-a venit pe 13.06. 2012
mentionez a fost in perfuzii si i-a fost foarte rau in ultima luna deoarece ne-am despartit acum iar vorbim si tot asa.
Nu a mancat mai deloc a slabit si nici nu a prea dormit! deci sa fie un semnal de alarma?!