| daniela1994 a întrebat:

Daca iubitul meu a sarutat o fata cand era beat ....eu ce ar trebui sa fac ....sa ma despart sau nu e un semn rau?
sau nu?
E de iertat sau nu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zi-i ca daca nu se opreste din bautura, te desparti de el si atata tot!

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E un semn rau ca bea atat de mult incat isi pierde discernamantul. Intr-o zi o sa fie atat de beat incat o sa-ti dea o palma si lucrurile vor continua spre mai rau. Pentru el a doua sansa este sa se lase de baut, ca e clar ca nu face fata.

assiris
| assiris a răspuns:

Daca a gresit odata este de iertat. Daca persevereaza (cu bautura) e de condamnat. Departeaza-te cit mai repede, bautura lui iti va aduce numai necazuri mai tarziu. Si apoi, copiii facuti la betie au toate sansele sa fie niste greseli genetice

pupimik
| pupimik a răspuns:

Din proprie experienta...iti spun ca nu merita sa il ierti.Indiferent cat de beat e...nu se accepta asa ceva. Daca iubesti o persoana...nu faci asa ceva indiferent cat de baut esti.
Nu stiu in ce stadiu e relatia ta cu el... dar... daca sunteti la inceput.Desparte`te de el.Stii vorba aia "daca il iubesti... da-i drumul. Daca se intoarce la tine...inseamna ca e al tau". Asteapta ceva timp...si daca vezi ca nu are pe nimeni...si te mai cauta... poti sa-i mai dai o mica sansa. Daca vezi ca isi gaseste una doua pe alta...nu are rost.Indiferent ca o face pentru a te face geloasa sau nu.
Daca tu il ierti acum... s-ar putea sa iti greseasca din nou...pentru ca vede ca tii la el si il ierti... orice ar face.Peste o luna de zile va ajunge in pat cu careva...tot din cauza bauturii...si atunci ce vei face? Il vei ierta iar? Vei suferi ca ai fost fraiera si l`ai crezut pe cuvant?
Eu zic sa il lasi o perioada ...sa vezi ce face.

tundenana
| tundenana a răspuns:

La aceasta intrebare nu cred ca poate cineva sa iti raspunda cu adevarat... tu stii ce e in inima ta... ce iti dicteaza mintea... tu stii cum se comporta cu tine, oricum sa fi atenta la micile detalii care uneori spun tot...

| nicky a răspuns:

Orice om are dreptul si la o a doua sansa. Discuta cu el vezi daca acea fata inseamna ceva pentru. el. Mai departe tu hotarasti. Bafta.

| cami_6226 a răspuns:

Nu ar trebui iertat, putea sa faca ceva mai grav, dar nu a avut ocazia.nu trebuie sa ai incredere in el

| LittleZyzy a răspuns:

Hmmm... faptul ca a sarutat o fata cand era beat e sa spunem de iertat... dar gandeste-te cum o sa fie daca in viitor o sa se imbete in fiecare zi si o sa sarute fete incontinuu. sfatul meu:iarta-l si fa tot posibilul sa-l faci sa renunte la bautura si sa nu se mai intample.

| danaches2003 a răspuns:

Draga mea ar trebui sa te desparti de el urgent nu pentru ca a sarutat o fata ci pentru ca era beat.crede-ma bautura este boala grea. daca acum se intampla ocazional la petreceri, daca te vei casatori cu el, o data cu inaintarea in varsta situatia se va inrautati.iti vei pune aceleasi intrebari cand vei mai avea si un copil?

| anne_6845 a răspuns:

Neahhh...sa nu te desparti de el.nu are rost sincer... ii doar un sarut si era si beat. daca crezi ca tii cu adevarat la el si crezi ca si el tine numerita sa va despartiti...incearca sa ai incredere in el.parerea meahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am trecut prin aceasta experienta de 2 ori cu iubitul meu cu care sunt de 3 ani si la inceputul relatiei m-a inselat de 2 ori ne-am despartit dar intr-un final l-am iertat iar de atunci relatia s-a aprofundat si nu -sa mai intamplat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa. aveti idee cum sa il conving sa se lase de fumat? ...eu il iubesc prea mult si vreau sa il ajut sa inteleaga... dar nu prea vrea. dar nici sa ma despart d el nu vreau... aveti ideei despre cum as putea sa il fac sa se lase?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parasestel

| secret_7975 a răspuns:

Pai saruta si tu un baiat.

| lauraa a răspuns:

Pai daca a mai sarutat vreo fata cand era treaz nu il ierta dar daca asta e prima data cand a mai sarutat vreo fata de cand e cu tine iarta-l asta e sfatul meu ...nu stiu