| Selin12 a întrebat:

Daca iubitul meu vrea sa tinem relatia ascunsa pentru ca ne-am tot despartit si ne-am impacat iar acum ne-am impacat din nou si a ales sa tinem relatia ascunsa sa nu stie nimeni ca ii este rusine, ma mai iubeste cu adevarat?

Răspuns Câştigător
| Peachdelight a răspuns:

Sincer și eu as tine ascunsa o relație care știu ca in trecut nu a mers, cel puțin pana ce văd daca se îndreaptă ceva sau nu. Daca o tine ascunsa nu înseamnă ca nu te iubește, daca nu te iubea nu se mai împăca cu tine, asta e clar. Doar ca in ochii celor din jur voi doi ca și cuplu nu mai aveti credibilitate. Nimeni nu are o părere buna despre un cuplu care trece de la o extrema la alta. Este posibil ca între voi sa fie o dependentă și din acest motiv sa tot reveniti unul la celălat.

3 răspunsuri:
| Michaeel a răspuns:

O relație nu merge din moment ce va despărți și va împăcati la loc. Majorarea cuplurilor care au decis sa se împace după despărțire nu au rezistat mult timp și amândoi au mers pe drumuri diferite. Eu zic ca nu are sens sa stai cu el, de ce ar vrea sa tina ascunsa relația? Probabil se vede cu altele și vrea sa se asigure ca toată lumea știe ca el e singur. Dacă te-ar iubi și dacă ar fi ca relația voastră sa fie într-adevăr relație nu ar vrea sa o tina ascunsa și nici nu ar fi fost asa multe despărțiți. Nu merita sa stai cu el, părerea mea.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu te iubeste deloc. Probabil ca este si cu alta tipa sau chiar ii este rusine cu tine. Nu trebuie sa iti pierzi timpul cu un asemenea baiat, care nu da doi bani pe tine si isi bate joc.

| seth2016 a răspuns:

Incearca cu alt baiat cu care sa te intelegi. El asteapta deja urmatoarea ocazie.