Parerea mea este ca nu... nici pe mine nu ma prea intereseaza corpul daca pe dinauntru e goala daca ma intelegi eu iubesc caracterul persoanei [parerea mea] si cred ca daca te iubeste cu adevarat nu o sa.i pese prea mult din punctul meu de vedere corpul feminin e o "unealta " cu care atragi posibili parteneri de acolo trebuie sa te bazezi numai pe caracter
Bai cand va aud ma ia durerea de cap...Ai umbla tu cu o scandura ma nebunule? Du-te deaicea ca deja o dai in citate din Eminescu.
Conteaza putin acolo aspectul dar mai tarziu va conta comportamentul si aspectul.Si recunoaste ca ti-ar fi rusine sa iesi cu o gagica grasa sau slaba-n draci si s-o duci undeva.
Eh ai j uh dreptate din plin da in principiu eu ma uit la mine inainte sa ma uit la ea intelegi? cum nici eu nu.s de pus in vitrina nu ma deranjeaza chiar asa de tare... bine bine nici cum ai spus tu sa fim seriosi nici prea prea nici foarte foarte
Aleluia...Acuma suntem pe aceeasi lungime de unda.primesti un "inteligent"
mersi
Cu placere.
Normal ca nu. Daca te iubeste cu adevarat nu ar trebui sa il deranjeze aspectul fizic pentru ca la urma urmei nimeni nu este perfect si ar trebui sa-ti iubeasca si calitatile si defectele.
Nu il va deranja... daca te iubeste cu adevarat te iubeste asa cum esti tu...in mintea lui tu esti perfecta.
Normal ca nu il va deranja daca te iubeste cu adevarat te iubeste pentru ceea ce esti nu pentru aspectul fizic
Daca te iubeste cu adevarat nu il va deranja ca nu ai un corp perfect..asa cum au spus si ceilalti.te iubeste pentru ceea ce esti ..nu pentru aspectul fizic. sper ca te-am ajutat cu totii. pupici
Sisjjssjjsjs întreabă:
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: