| PrYnTzZeSicCa a întrebat:

Daca iubitul te iubeste cu adevarat, il va deranja faptul ca nu ai un corp perfect!? Ma refer la marimea sanilor...si toate astea! happy Multumesc anticipat!winking

Răspuns Câştigător
| mariuseu12 a răspuns:

Parerea mea este ca nu... nici pe mine nu ma prea intereseaza corpul daca pe dinauntru e goala daca ma intelegi eu iubesc caracterul persoanei big grin [parerea mea] si cred ca daca te iubeste cu adevarat nu o sa.i pese prea mult big grin din punctul meu de vedere corpul feminin e o "unealta " cu care atragi posibili parteneri de acolo trebuie sa te bazezi numai pe caracter big grin

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru mariuseu12):

Bai cand va aud ma ia durerea de cap...Ai umbla tu cu o scandura ma nebunule? Du-te deaicea ca deja o dai in citate din Eminescu.
Conteaza putin acolo aspectul dar mai tarziu va conta comportamentul si aspectul.Si recunoaste ca ti-ar fi rusine sa iesi cu o gagica grasa sau slaba-n draci si s-o duci undevawinking.

| mariuseu12 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Eh ai j uh dreptate din plin da in principiu eu ma uit la mine inainte sa ma uit la ea intelegi? cum nici eu nu.s de pus in vitrina nu ma deranjeaza chiar asa de tare... bine bine nici cum ai spus tu sa fim seriosi nici prea prea nici foarte foarte big grinwinking

Aleluia...Acuma suntem pe aceeasi lungime de unda.primesti un "inteligent"winking

| mariuseu12 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

laughing mersi

Cu placere.

11 răspunsuri:
| 4drian a răspuns:

Daca nu-i placea nu era iubitul tau. Logic. Succes.

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Normal ca nu. Daca te iubeste cu adevarat nu ar trebui sa il deranjeze aspectul fizic pentru ca la urma urmei nimeni nu este perfect si ar trebui sa-ti iubeasca si calitatile si defectele.

| cucarachaalien a răspuns:

Daca-ti iubeste doar corpul cam da.

| noname12344321 a răspuns:

Nu il va deranja... daca te iubeste cu adevarat te iubeste asa cum esti tu...in mintea lui tu esti perfecta.

| FlorinBuffon a răspuns:

Normal ca nu il va deranjahappy daca te iubeste cu adevarat te iubeste pentru ceea ce esti nu pentru aspectul fizicwinking

| Ralluca1xd a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat nu il va deranja ca nu ai un corp perfect..asa cum au spus si ceilalti.te iubeste pentru ceea ce esti ..nu pentru aspectul fizic. sper ca te-am ajutat cu totii. pupici