| Kimy_8371 a întrebat:

Daca iubitul v-ar insela cu cea mai buna prietena a voastra, cum ati proceda? Eu cred ca as lua-o de fata de cap, si nu i-am mai vb in vecilaughing iar de iubit, ii dau papucii.

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Eu n-am procedat asa. Am fost suparata pe ea, dar m-am impacat pentru ca mi-am dat seama ca e un copil si ca trebuie invatata, nu trebuie sa ma cert cu ea pentru unu`... "Unu` ca ala" gasesc oriunde, insa anii petrecuti cu ea nu-i pot recupera. Suntem facuti ca sa iertam, nu sa tinem ura.

| Chimilica a răspuns:

Cu iubitul as termina-o de urgenta. Daca deja te-a inselat cu prietena cea mai buna e clar ca nu te iubeste si ca, considera ca ea este mult mai frumoasa decat tine. Iar prietenei cele mai bune ce sa-i fac? As omora-o in bataie. O merita. E iubitul meu si nu are voie sa-l atinga macar. Ce e al meu e al meu ce e al ei sa fie al ei nu ma intereseaza. Urasc tradatoarele, le-as omora cu mana mea. O prietena care-ti ia iubitul nu se numeste prietena ci tarfa! Sper ca te-am ajutat. Funda?

| SerbanElyan a răspuns:

straight face... il intrebi "cum de ai putut?".Si dupa cum raspunde (iti cere scuze sau zice sa nu stie)iti dai seama daca e sincer... daca nu iti cere scuze spui ce va in genul "nu te mai vreau in viata mea" MI S-A INTAMPLAT crying

| sorana_7168 a răspuns:

Asta mi s`a intamplat si mie. pei nu era vina lui in cazul meu, pr mea si-a bagat coada [s`a dat la el ] si s`a cam ars. Eu sunt ca baiatul ala de 4 luni si cand am aflat ce a fac fta aia a cam mancat bataielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cum ma simt in acel moment in relatia respectiva.
Cred ca as avea o reactie foarte urata in legatura cu prietena. Probabil ca l-as ierta prima data, constienta fiind ca se va repeta, dar nu as mai avea atata incredere in el.
Stiu ca asa ma va considera fraiera, dar continuand relatia pot deveni rea si as putea sa ii dau o lectie.

| CoCo_9024 a răspuns:

Vinovat aici e prietena ta, ca a acceptat.asa ca poti incerca s rupi relatia cu ea big grin