anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca iubitul vostru ar flirta cu alte fete, ce ati face? V-ati desparti?

19 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Flirtul inseamna sanatate mentala.

Nu trebuie condamnat.

Flirtul nu inseamna ca partenerul te inseala.

Adevarul se vede in relatia voastra.

Daca nu se schimba nimic intre voi si e la fel de multa pasiune si entuziasm totul e in regula.

Daca el devine retras, sexul nu mai e de calitate sau e mai rar, daca relatia are de suferit, e clar semn de intrebare.

In acest caz discuti deschis cu partenerul.

Il intrebi care e problema si ii ceri sa fie sincer.

Daca vezi ca lucrurile nu se schimba de niciun fel si relatia iti face rau iesi din relatie.

Indiferent ca motivul este ca te inseala sau nu, o relatie care iti micsoreaza viziunea si calitatea vietii nu e una in care sa mai stai.

E datoria partenerilor sa discute sincer si sa vada daca ceva se poate schimba.

Daca insa schimbarile par de domeniul fantasticului, e mai bine ca fiecare sa isi vada de treaba.

Daca tu ca persoana acuzi flirtul fara ca relatia ta sa fie afectata de el inseamna ca ai ceva probleme si nu stii ce inseamna o relatie sanatoasa.

Asta inseamna ca partenerii care stiu ce inseamna o relatie sanatoasa si care ti-ar putea oferi asa ceva vor fi indepartati de tine.

| lolly a răspuns:

Categoric.deja nu mai este iubire cand e vorba de flirtare.I-as spune, le vrei? Du-te la ele!

| mona a răspuns:

asta nu-i un motiv de despartire, atunci cand il prinzi ca cedeaza in fata avansurilor unei tipe iti da de gandit...

| alevip a răspuns (pentru mona):

Tu mai astepti pana il prinzi?

| mona a răspuns (pentru alevip):

Da nici nu te poti desparte numai pentru simplu fapt ca s-a uitat dupa o blonda, bruneta, roscata sau cum o fi...

| MaDeclarFan a răspuns:

Nu neaparat.As vorbi cu el sa ii spun ca nu imi place si ca daca o tine tot asa, eu il las sa isi vada de treaba lui cu altele.Dar daca nu observ o schimbare (in rau) in relatia noastra, nu ii zic nimic.La urma urmei, e baiat si nu vad de ce m-as despartii din cauza ca se uita pe strada dupa una si alta cand stiu ca el pe mine ma iubeste

| DeeaMarry a răspuns:

Normal.
Atunci cand iubesti cu adevarat nu te mai poti uita la altele(sau altii, in cazul fetelor )!

| doc69 a răspuns:

Vezi de ce face asta si apoi ia o decizie.de regula stai langa un om pentru ca pur si simplu asa iti este bine, nu ti-e bine la ce ai sta?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu, din contra as face sex in grup.

| HaKid a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Hhahahah! esti tare!happy

| ஐღArinaღஐ a răspuns:

L-as face de ras in public big grin, i-as da pantalonii jos, sau i-as tuna suc pe cap, sau inghetata depinde ce am in mana

| bybyshor18 a răspuns:

Eu una nu as accepta asta...adica e cu mine... dapai cu mine sta...nu se da si la altele... daca le prefera pe ele...sa se duca la ele...nu sa fiu eu pe locul 2

| Huruse a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa discuti cu el si sa-i spui ca te deranjeaza.Ai putea pune problema astfel : Daca tu ai filtra cu toata gasca el cum s-ar simti? Cel mai vorbiti.Doar nu te desparti de el fara sa-i dai macar sansa sa spuna ceva,, in apararea lui".Da-i ocazia sa-ti explice. Poate face asta doar din lipsa de ocupatie si daca afla ca te deranjeaza va inceta.

| Huruse a răspuns (pentru Huruse):

*flirta ...Am gresit. Scuze, dar tocmai ce-am citit o povestioara ce m-a lasat fara cuvinte si mi se amesteca literele din alfabet in cap.

| LouLi a răspuns:

Threesome!

| malinadaiana a răspuns:

DA! DA! si DA! daca flirteaza cu altele inseamna ca nu te iubeste si ca nu ii place de tine sau cauta altceva mai bun, eu i-as da liber! si i-as spune cateva!

| CryChristiAN a răspuns (pentru malinadaiana):

Ai iubit, scumpa mea?

| loveisbad a răspuns:

Eu i-as spune sa inceteze cu asta. Daca e cu mine nu mai trebuie sa se uite la altele.Nu ar mai trebui sa conteze nici o fata pentru el.

| alynaelen a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa te desparti de el ar trebui sa vorbiti despre ce se intampla cu voi.