anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca iubitul vostru ar intra la inchisoare pentru 1 sau 2 ani,

l-ati astepta?

29 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

Depinde pentru ce a intrat la inchisoare:d

| madagascar a răspuns:

Daca a comis ceva grav, nu vreau sa-l mai vad, daca a facut o prostie minora merita a doua sansa sau daca a intrat pe nedrept il ajut. tu te referi daca l-as insela, nu in niciun caz.

| Crs a răspuns:

Nu, pentru ca eu nu stau cu infractori.

| cristina a răspuns:

Da. din toata inima
pacat eu nu mai am pe cine astepta.
viata trece pe langa noi
ce sa facemstraight face

| Spufff :x a răspuns:

Daca il iubesti il poti astepta si 10 ani love struck

| Deeiu a răspuns:

Daca l-as iubi si stiu ca merita sa-l astept, as face-o!
Si as putea sa ma abtin si din a nu-l insela, atata timp cat stiu ca el este acolo, la greu eu n-am sa ma destrabalezhappy
kiss

| So Good a răspuns:

Aaa sa ne gandim putin nu numai pentru omor se intra in inchisoare big grin... se intra si pentru nedrept (stiu caz daca vrei sa afli da-mi un mesaj ) asa deci eu zic sa astepti daca il iubesti daca nu asta e "pa frate iti faci tu un prieten acolo laughing" dar... iubirea invinge totwinking

| AlndChocolate a răspuns:

Daca iubitul meu ar intra la inchisoare dintr-o greseala sau nu, eu tot la-si iubi si normal ca la-si astepta.
Daca esti sigura ca vrei sa il astepti pana ce iese din inchisoare si crezi ca vei putea relua iubirea din trecut, apoi mai puteti fi impreuna, dar daca simti ca nu mai poti fi cu el, ii spui care e situatia si iti vei gasi pe altcineva.
dupa cum spuneam tu sti ce simti. Fa ce e mai bine pentru tine.
Succes!

| un copil:x a răspuns:

Daca motivul pentru care a intrat la inchisoare nu ar fi asa grav, da l-as astepta, atata timp cat il iubesc.

| คเค๓เк a răspuns:

Da normal daca il iubesti!
Si te iubeste asteapta`l

| aripifrante a răspuns:

Fosta mea colega(17 ani) e cu unu de 32 de ani. El a intrat la inchisoare acum jumate de an si ea inca il asteapta! Daca se iubesc, eu cred ca nu e nimic rau si merita sa astepte! Multa bafta:*

| sucharina a răspuns:

Depinde de caz. daca il iubesti si poti fi cumintikabatting eyelasheswinkingasteapta-l.insa daca crezi ca il vei face sa sufere opreste-te... el va suferi mai mult acolo inchis.

De ce? iubitul tau e la inchisoare?
pff... sa fim seriosi
mai ales ca a intrat si la inchisoare? cine l-ar mai fi asteptAtlaughingrolling on the floor

| MaDaMadalina18 a răspuns:

Daca îl iubești, și el te iubește, îl poți aștepta cât este nevoie!

| anna_7069 a răspuns:

Depinde si din ce cauza a intrat... Daca l-as iubi, si l-as cunoaste destul de bine si nu ar fi ceva asa grav motivu` pentru care a intrat, da l`as astepta. Altfel nu. de la o persoana care a intrat in inchisoare si cu un motiv destul de grav, nu stii la ce te poti astepta... take care

| Alinotssa a răspuns:

Sincera sa fiu.si eu trec printr`o situatsie de acest gen.si sunt foarte confuza.nu stiu ce sa fc.nu are mult de cand a intrat.are o luna.inainte aveam o rel de un an.plina de fericire.si impliniri impreuna.este singurul baiat cu care m`as vedea in viitor.toata lumea m`ar judeca daca l`as astepta dar nu stiu ce sa facsad.il iubesc enorm de mult.in fiecare seara ma gandesc la el...dar eu mereu am crezut ca timpul le rezolva pe toate si ma gandesc ca poate si de data asta le rezolva.mai devreme sau mai tarziu

| Cristy19 a răspuns:

Acum sunt si eu intr-o asemenea situati, doar ca la mine seste mai complicat un pic...Nici eu nu stiu inca sigur daca merita de asteptat sau nu? il iubesc enorm si toata ziua stau trista. mi-e dor de el!

| deea89_9851 a răspuns:

Nu! Daca a intrat la inchisoare, nu stii la ce sa te astepti din partea lui! Poate sa te ucida...sa fie mult prea violent...nu ai de unde sa stii la ce se gandeste! Deci mai degraba sa nu fii cu el!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca as fi maica-sa, categoric ca l-as astepta.Ptr intrarea lui la puscarie as avea partea mea de vina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer, m-as intreba care sunt motivele reala, daca as sti ca totusi nu este vinovat, dar printr-o eroare de justitie trebuie totusi sa o faca, sau a provocat un accident de masina. da! L-as astepta oricat ar fi nevoie, dar in rest nu! Viol? Furt? Omor? pai cum sa il mai iubesti? Ce valori ti-ar mai putea oferi, ce fel de viata?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ube meu a intrat in franta...ma rogg...si las astepta si 20 d ani orikat ar fi il iubesc mai mult ca orice pe lume chiar daca stiu ca nu-i bine cu ce se ocupa am incercat sal schimb dar n-am pututsad. deci oricum o sa fiu cu el pana la sfarsit orice s-ar intampla!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca ai fost alaturi de el la bine de ce acum cand el acum e acolo sa il uiti si sa nu il astepti.ai putea uita prin tot ce ati trecut impreuna, de cate ori te-a facut fericita? orice ar fi facut, orice om are sentimente si o inima care se indragosteste.si prietenul meu a intrat acum 5 luni la inchisoare...si desi nu i s-a dat setintza pedeapsa e intre 10 si 20 de ani. dar nu il voi lasa, chiar daca mi-a gresit mult, el a fost singurul care mi-a fost alaturi atunci cand mi-a fost mai greu.deci daca ai stat alaturi de el la bine nu il lasa la greu conteaza mult pentru cel de acolo ca sa stie ca cineva e alaturi de el ca nu ia daruit o iubire falsa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt intr-o situstie asemenatoare am de asteptat inca 2 ani si da il astept si il iubesc si fiecare om merita o sansa si fiecare om greseste poate din cauza anturajului, poate din cauza educatiei. dar o femeie oricind ii poate schimba.si mai ales hotii au sentimente mult mai sincere si iubirea lor e mult mai patimasa decit un om de rind

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stau si ma intreb daca un om are dreptul la o sansa imensa in viata. oare a doua oara ar trebui sa i se mai ofere o alta sansa in caz de recidiva? am stat cu un baiat 9 ani de zile.nu avem copii nu suntem casatoriti.acum 3 ani a intrat la puscarie pentru furt. a avut un mandat de 4 ani.va jur ca m-am luptat pana in clipa in care a iesit pe poarta dupa toata pedeapsa, mai exact l=am asteptat si mi-am dedicat viata in totalitate lui.nu mai stiam de mine, am muncit f mult ca sa platesc avocati plus pachete de 4 ori pe luna etc. mi-am vazut in sfarsit visul si l-am adus acasa sanatos.au trecut 6 luni de atunci.in astea 6 luni de libertate nu mi-a facut decat rau. el ma iubeste f mult, enorm.la fel l-am iubit si eu mai mult ca viata mea.insa iubirea lui a devenit o iubire bolnava.ma asteptam ca de acolo sa iasa un baiat matur, cu responsabilitati, cu respect pentru ceea ce am facut pentru el.nimic nu am vazut din toate astea.ne-am despartit dupa ceva timp iar acum 3 zile m-am uitat la stiri si pe cineva vad? pe el.cu titlul hotz prins in flagrant, recidivist etc si ii vad imaginea.am cazut din picioare pur si simplu.urlam.nu vroiam sa cred.ma doare chiar daca nu mai eram cu el.totusi am trait 9 ani.noi am tot vb zi de zi cat am stat despartiti, l-am ajutat si afara f mult cu bani cu vorbe etc.si el a facut iar.si unde credeti ca sunt acum? in pat, plang in hohote.am fost dupa el iar in instantze si iar vorbitoare si iar si iar. familia lui nu l-a cautat nici data trecuta. oare acum o sa il caute? clar nu.deci tot eu am ramas si nu pot sa dorm sau sa mananc si sa stiu ca el nu are.de data asta o sa aiba de stat acolo vreo 6 ani cred doamne fereste.credeti-ma ca mi-e frica sa nu innebunesc de durere. asta e viata, el merita in felul lui sa il ajut ca are suflet bun dar oare viata mea unde e de 3 ani de zile? si unde o sa mai fie 6 ani de azi inainte? cine stie ce vb si a trecut prin asta stie si ce simt eu acum de la 23 de ani ma lupt o sa am 33 probabil cand o sa iasa iar dar viata mea e terminata. astept pareri din partea voastra. va pup

| Ramy537RO a răspuns:

Iubitul meu este la inchisoare de 4 ani si mai are inca 7 de stat...dar eu il astept..si nu l-am inselat nici-o clipa...si nu o sa fac asta. daca iubesti pe cineva merita sa astepti indiferent de timpsad

| Niccooleta a răspuns:

Daca il iubesti poti sa il astepti dar nu ar fi indicat straight face stiu din proprie experienta, si fostul meu iubit a intrat acolo dintr-o prostie a stat 2 ani si a iesit foarte schimbat straight face era alt om se comporta urat si gasea diverse motive spunand ca puscarie l-a schimbat! daca tu esti sigura ca te merita asteapta`l tongue

| sharlena_4021 a răspuns:

Am uitat sa mentionez ca conteaza si relatia pe care ati avut-o.

| smilekid a răspuns:

Si iubitul meu a intrat la inceputul lunii decembrie a fost pentru mine ceva devastator am crezut ca mor.Nu am avut sarbatori nu am avut absolut nimic...insa sper sa iasa acum la proces ca are sanse mari. Daca nu iese condamnarea e minim de 5 ani.dar il voi astepta cat va fi nevoie nu ma gandesc o secunda sa il las.voi fi alaturi de el mereu.

| crisa_6053 a răspuns:

Mai eu trec printr o situatie asemanatoare si nu stiu ce sa fac.desi au trecut vreo 7 luni de atunci...are de stat vreo 6 ani.problema sta in felul urmator:desi pana acum l am ajutat si i am fost alaturi eu nu stiu ce sa fac cu viata mea. oare se merita? mereu am remuscarie d-astea.ce mi poate oferi el mie cand va iesi de acolo? eu cred si sunt de acord cu ideea ca mai merita o sansa, dar...nu stiu(am uitat sa mentionez faptul ca atat cat a fost cu mine n a stiut sa aprecieze relatia si s a purtat ca dracu! voi ce sfat imi dati?