anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca la 16 ani am penisul de 17cm si sunt si virgin, credeti ca o da ma creasca? Daca da cam cat?

Răspuns Câştigător
| Jardelin a răspuns:

Invidiosilor, bagati baiatul in sperieti!

E bine asa bro, n-o sa-ti mai creasca. Cat despre femei, le lasa rece. Nu e totul sa ai paloș, trebuie sa stii sa-l "manuiesti"! In schimb ai sa te simti foarte bine cand ai sa faci dus cu baietii la comun. laughing

6 răspunsuri:
| emchristina a răspuns:

Nu avem de unde sa stim cat o sa-ti mai creasca laughing. In mod normal corpul unei persoane se dezvolta pana in jurul varstei de 20 de ani.

| Morenna10 a răspuns:

Da o sa iti mai creasca.de obicei creste pana la 25 de ani si nu conteaza daca esti sau nu virgin, dar numeni nu poate stii cu cat

| corbulalbrosu a răspuns:

Este deja peste media europeana.Sa nu crezi ca un penis mare este o binecuvantare.Multe,foarte multe femei simt un disconfort accentuat cand pasarica le este umpluta la refuz.Doresc sa simta placere nu durere.Ma intreb daca am fost pe intelesul tau?

| LoveSleep a răspuns:

Și dacă n-ai?

| SkyPilot a răspuns:

Nu se stie niciodata. Poate sa nu mai creasca de loc. Esti pe undeva imediat peste media europenilor. Nici prea mare nu te ajuta. Asa cum este este foarte bine.

| Totenn a răspuns:

Salut, este peste mediu, penisul creste pana la 25 ani cred. Daca il ai prea mare nici o fata nu o sa stea cu tine.