Nu,absolut deloc.Fiecare are propriul ritm in ceea ce priveste relatiile si propriile asteptari.Crede-ma ca nu are rost sa te complici cat timp nu ai intalnit un om care sa si merite.
Pai...17 ani,cam da, dar poate din cauza ca eti timid dar ai incredere in tine, flirteaza si va fi totul ok
Nu este un lucru anormal.Este foarte ok, asteapta fat potrivita, nu sari la orice fata.
"S-o spunem direct...Nu e ceva normal.
In ziua de azi sunt copii de 10-11-12-13-14 ani care-i vad ca se pupa si... "
Zau asa, pana la urma, fiecare cu normalul lui
Fiecare decide pentru el si daca cineva la 14 ani nu se pupa cu nimeni nu inseamna ca e anormal.Dar pana la urma, fiecare cu logica lui, nu?
Am si eu un prieten care nu a avut pana acum o prietena are tot 17 ani deci nu cred ca e asa anormal
In zilele noastre asa ceva nu mai este normal Stiu ca tu ai vrea sa auzi incurajari ca de exemplu: "Stai linistit! Sigur o sa gasesti persoana potrivita la un moment dat", dar sa fim seriosi! Nu zic ca e ceva rau, dar ar trebui sa gasesti deja o fata cu care sa ai o relatie. Daca nu vrei, nu-i nimic! Se poate si asa, dar acolo undeva e o fata care sigur ar vrea sa fie cu tine. Sper ca te-am ajutat!
S-o spunem direct...Nu e ceva normal .
In ziua de azi sunt copii de 10-11-12-13-14 ani care-i vad ca se pupa si se alinta.De pe la 14 ani sa faca sex, deci sa fim serios, e ceva un pic deplasat . Fa-ti putin curaj si vorbeste cu fetele, vrajestele, dar sa nu le spui din prima ca nu ai mai avut prietena ptc reactia nu poate fi intodeauna buna.Bafta!
anonim_4396 întreabă: