Foarte gresit. Daca afla tac-su acum ne scriai de dupa zăbrele. Daca mai traiai.
Da, asta este PEDOFILIE si pedeapsa este puscarie intre 3 si 10 ani!
Sper sa primesti pedeapsa cuvenita!
PS In ianuarie ne spuneai ca ai 26 de ani....care-i adevarul apa la urma?
"în 23 Ianuarie | AndreiBalan123 a întrebat:
... Care ar fi cauzele? Am 26 de ani..."
https://www.tpu.ro/......and-intra/
Am 26. Chestia asta ma măcinat 2 ani doamna.De ceva vreme vizitez un psiholog și mi-a recomandat dacă ma macină ceva sa cer părerea unor persoane in mediul online dupa acest site ca ar fi cel mai concret.Am vorbit și cu psihologul de chestia asta și mi-a spus ca n-am făcut o greșeală sa ma auto invinui dar după mine tot cred ca fost greșit.
Orice minciuna spusa, te face de rusine!
Nu cred ca este nici o minciuna formularea mea a fost proasta din partea mea. Oricum mulțumesc de raspuns
Daca ai 26 ani si ai comis fapta la 23 ani, nu era infractiune in Romania in momentul respectiv.
Depinde, inainte era permis incepand cu 15 ani, de vreo doi ani aceasta varsta a fost ridicata la 16 ani.
Nu e nimic rau in asta ai avut si tu o virgina o data in viata e foarte bine la mai multe
Buna! Da, se catalogheaza ca pedofilie, indiferent daca aceasta a fost de acord cu actul sexual sau convinsă de dvs sa fie de acord.
DA. Du-te la biserica si roaga-te pentru iertare, apoi du-te la sectia de politie ca sa raspunzi pentru crima facuta. RUSINE SA-TI FIE.
Remusopen întreabă: