Asa am zis si eu...
Din pacate, mama natura mai produce si hermafroditi.
Traiesc printre noi si sunt nevoiti sa accepte un anume sex predominant, desi au ambele organe sexuale.
De obicei, se feresc de orice explicatii sau aparitii in public, chiar viata lor sexuala fiind ocolita, tocmai, pentru ca hermafroditismul este un subiect si o aparitie foarte delicata pentru noi, ceilalti.
Lipsa pilozitatii de pe corpul unui barbat indica o dereglare hormonala, si anume glandele endocrine nu produc decat o cantitate mica sau foarte mica spre inexistenta de hormon barbatesc denumit testosteron. In lipsa acestui hormon si pilozitatea va lipsi uneori cu desavarsire.
Multumesc mult pentru raspuns, cred ca respectivul e span, asa cum au spus ceilalti
Probabil ca nu sunt la fel de familiare si pe intelesul tuturor cuvintele folosite in raspunsul dat de mine. Span este denumirea mai..."rurala"
Se poate sa aiba anumite boli. Cei care nu au par pe maini, am observat ca sunt cei care iau insulina.
Nu stiam asta, danke schon!
Se numeste span sau mai sunt unii care au probleme cu cresterea. A da parca amerindienilor nu le cresc barbi. Ma uimiti voi astia cu intrebarile astea stupide
Esti baiat si cred ca esti mai pateuns de subiectul asta decat e o fata (cum sunt si eu). ti-as pune o intrebare din asta 'stupida' despre noi femeile, sunt sigura ca nu esti nici tu atotstiutor...
Da, dar sunt un mistret cu experienta de 15 ani in Danemarca
Daca asta ai citit tu acum la scoala e ok. am citit-o, nu e cazul sa faci pe desteptul sau sa ii faci necititi pe altii ca poate tu numai povestea lui harap alb ai citit-o, iar asta nu te face mai destept si pe altii mai prosti! am pus o intrebare si astept raspunsuri decente, nu ironii si rautati. multumesc!
Nick-ul tau se potriveste perfect raspunsului dat
anonim_4396 întreabă: