| anonim800 a întrebat:

Daca lovesc o fata la sani si la vagin o doare la fel de tare ca la baieti?

20 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Normal ca o doare la sani poate face cancer care e mortal, dar nu fii magar, de ce sa faci asta?
doamne ce om, oricum daca faci asta esti un las
daca vrei sa fii barbat, loveste un baiat de varsta ta, sa ai cu cine te comfrunta, adica sa fiti chit, si niciodata pe cineva mai "slab" ca tine
nu te poti pune cu o femeie

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Loveste tu o fata,ca vezi ce o sa-ti faca, se va razbuna ea cumva pentru asta. Oricum, nu se compara durerea fetei cu a voastra, zic si eu. In fine, sper doar sa nu dai in fete, ca e urat.

| pisicutza_7425 a răspuns:

Ma cum sa fii asa nebun sa lovesti o fata.Ba normal ca o doare, si mai si daca ai lovi un baiat. Inseamna ca esti un las, punete si tu cu cineva de sexul tau. Si daca lovesti o fata unde ai zis tu, o sa se razbune pe tine foarte aspru

| SentimentalConsil a răspuns:

Nu stiu cum de ti s-a aprobat o asemenea intrebare tinand cont si de faptul ca nu ai mai postat nimic pana acum

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Ai 10 ani?

| Andi_Iulian_Edy_1982 a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Dar voi cum ne loviti la **** asa va lovim si noi la sini si la **** sa vedeti si voi ce rau doare

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Ce intrebare, mi-ai inseninat ziua!laughingrolling on the floorlaughing.
Si, ca sa iti raspund serios: Da, o doare.Mai bine nu fa asta.

| Alisa7109 a răspuns:

Da e foarte dureros dar si periculos, dar ia aminte ca baiatul care loveste fata e un laş, el nu merita atentia lor.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru Alisa7109):

Depinde si ce fel de fata este fata aceeawinking. Spui asta din cauza ca tu nu esti ca alte fete...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai impresia ca fetele sint facute din altceva decit barbatii? Si pe ele le dor, si ele sufera ca si noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,dar pe baieti ii doare mai tare vaginu`decat sanii...desi,daca nu lovesti, adica de la love, esti de acord cu mine, nu?

| Demonull a răspuns:

Ba ai 12 ani? Dar daca iti f...t eu o palma peste bot te doare? te doare oriunde lovesti handicapatule.

| anonima3389 a răspuns:

Doamne,cum sa lovesti o fata la sani? poate sa faca alte boli, termina si nu mai lovi pe nimeni

| Sonnyurssu a răspuns:

Normal...si loviturile in partea sanilor si a vaginului sunt foarte periculoase. Pe tine daca te-ar lovii ea la oua cum ar fi? destul de dureros...

| Andi_Iulian_Edy_1982 a răspuns:

Dar voi cum dai la **** asa va lovim si noi la sini si la **** sa vedeti si voi cit de tare doare

Dar voi cum ne loviti la **** asa va lovim si noi la sini si la **** sa vedeti si voi ce rau doare si vas lovi cu toata forta sa va las ipotente

Dar voi cum ne loviti la coa; e asa va lovim si noi la sini si la coa; e sa vedeti si voi ce rau doare si vas lovi cu toata forta sa va las ipotente si noi pe voi

Asa cum ne loviti si voi la coa; e asa va lovim si noi la coa; e si la tite sa vedeti si voi ce rau doare

| Schwarzz a răspuns (pentru Andi_Iulian_Edy_1982):

Hai ca esti prost ma, cum naiba poti spune asta? Poate te-a lovit una ca ai inselat-o si acum iti versi furia aici postand acelasi raspuns stupid de 5 ori.Du-te si te culca, om de nimic.

| Gaby_Danii_1984 a răspuns:

Eu asa i trageam un picior in **** lui curva aia daca dedea asa in mini de isi plingea de mila pe jos tiniduse cu miinile de **** ca nu mai putea de durere i dadeam una in **** de o lasam ipotenta pe toata viata una in **** si cind se apleca sa se tina cu miinile de **** ca nu mai putea de durea la **** un una in tite si inca una la **** de era gata o lasam ipotenta pe toata viata