| Narfundo a întrebat:

Daca lumea ar lua decizia ca tu trebuie sa mori...nimanui nu i-ar mai pasa de tine si te-ai simti ingropat de viu. Ce ai face in cazul asta? Va rog, se exclude varianta sinuciderii!

Răspuns Câştigător
| Lollypop a răspuns:

Nu trebuie sa gandesti asa.stim cu totii ce inseamna problemele in viata. Poate ca in acest moment iti vine sa mori, dar cu timpul trebuie sa uiti. Cel mai bine e sa nu ai ganduri dinastea.Stii cum se spune "Cineva te iubeste acolo sus". Greutatile vietii sunt nenumarate...si toti trecem prin ele mai devreme sau mai tarziu.In viata trebuie sa lupti indiferent...gandeste-te ca mai devreme sau mai tarziu o sa se abata norocul si la tine sau stii cum se spune "Timpul le vindeca pe toate!"Bafta!happy

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

As zice:"Un pas mic pentru om un salt urias pentru omenire"
A, stai ca asta e din alt film
M-as duce sa mor ca un caine in padure.Cand stai pe pamant, il auzi cum iti striga numele.Deocamdata il dai pe silent dar stii ca va veni ziua cand vei privi cerul din maruntaiele lui

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Păi nimeni nu ia decizia în primul rând că tu trebuie să mori. Ce e chestia asta? Cu puţină voinţă şi încăpăţânare se poate rezolva tot. Baftă!

| AnonimA a răspuns:

Buna pai nu imi dau seama dc sa se intample asta dar daca s-ar intampla cred ca nu as mai iesi din casa pana am sa mor:dadika sa treci p langa cineva saluti nu te baga in seama vb cu cineva nu te baga in seama straight facenasol

| baru a răspuns:

Salut. Prefer sa nu ma gandesc, dar, ca lumea ia sau nu decizi, ori cum esti un om terminat Pa

| foxi a răspuns:

Ce intrebare idioata!

| Narfundo explică:

Ehh nu prea ati inteles voi bine intrebarea, dar in fine>.:p foxi daca e chiar asa idioata intrebarea dc ai mai raspuns la ea? Sau nu ai gasit raspuns si te-ai bagat si tu cu un argument aiureatongue.

| Ana_6509 a răspuns:

Dar cine e lumea asta ca să decidă când şi la ce oră trebuie să mor? Eu sunt sigura care are vreun drept asupra vieţii mele. Şi drept vorbind nimănui, niciodată, în nicio împrejurare nu-i va păsa de mine, m-am obişnuit cu ideea. Îmi traiesc pur si simplu viaţa mai departe, nici vorbă de sinucidere.

| Georgix a răspuns:

Nu as face ce zice lumea.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Nimeni nu imi decide mie ce trebuie sa fac. As trai la maxim fara sa tin cont de cei din jur si as face sex non-stopwinking

| greenapple a răspuns:

As continua viata si as trai la maxim!