As lupta pana cand nu as mai putea respira.Cand iubesti pe cineva nu mai conteaza nimic altceva si nu-ti pasa cat de grea este lupta.
Lupt mai degraba pentru soferie sa ma simt implinit in viata apoi de restul lumii putin imi pasa, volanul face cat femeia si copilul la un loc pentru mine.
Si femeia ce beneficiu imi aporta? Doar o bataie de joc cat timp plec de acasa si certuri, minciuni, etc.
Mai intai trebuie sa aflu si sa vad daca acea persoana e una iubita de mine... si daca merita iubita... si abia apoi sa-mi pun intrebarea daca merita sa merg pana in panzele albe pentru iubirea dintre noi.
Uite eu am o relatie la distanta si el inseamna foarte mult pentru mine. poate o sa ma judeci ca este o relatie la distanta dar nu e ca celelalte.e o poveste intreaga in spate si am trecut prin multe.Fac orice ca relatia sa continue! M; am angajat in relatia asta stiind ca trebuie sa lupt chiar si cu mine ca sa reuseasca!
Nu obişnuiesc să judec, stai liniştită. Sunt unele relaţii care rezistă chiar şi la distanţă, ceea ce e de apreciat. Să aveţi parte de tot ce vă doriţi!
Multumesc:*
Mult,nu iubesti decat cu adevarat o persoana in viata, nu suntem ca vedetele sa avem 10000 de iubiti/iubite...
Aici sunt de acord cu tine. Bine zici!
Atata timp cat sti ca el te iubeste vei lupta pana la sfarsit si niciun obstacol nu va putea sta in calea voastra, daca nu te iubeste...atunci nu are rost
Adevărat. Iubirea trebuie să fie prezentă de ambele părţi. Şi nu numai iubirea...
anonim_4396 întreabă:
georgiana întreabă:
zuzuliciouss întreabă: