Da, daca sperma ajunge pe vulva, spermatozoizii merg singuri catre vagin (ei se pot misca independent).
Cum adica "te-ai murdarit"? Te'ai jucat in sperma asa cum se joaca copii in nisip? Ca nu pricep...eu's asa mai greu de cap.
Da, exista sanse. Au mai fost destule cazuri. Spermatozoizii se pot misca in mod independent, deci pot ajunge in vagin si singuri. Pilula de a doua zi (la maxim 72 de ore de la intamplarea asta) si test de sarcina la 21 de zile de la intamplare. Eh... ce folos ca esti "boona" daca habar nu ai cer riscuri implica sexul...
@Derye poate fata s-a jucat. omodelino, omodelino. poti face orice.
Nu stiu bah dar se pare ca mai intalnim si creaturi care habar nu au, si se dau mari.
Ca sa fii tu mai sigura, nu mai bine faci un test de sarcina? Arunca o privire si peste http://www.qbebe.ro/......e_sarcina.
Tu tot intreb dea pl pui mi, a despre sex cred ca ca esti o copila nu unaboonade pl mda deci ESTI FAKE ASAI?
Pai ca sa ramai trebuie sa intre in vagin nu pe...asa ca stai linistita nu esti...bafta
Nu doar daca spermasa scurs in interiorul vaginului si atunci daca nu esti in perioada de ovulatie sunt sanse prea mici sa ramai insarcinata