| Alecsaandrra a întrebat:

Daca m-am pus cu un baiat si fostul meu prieten afla de el, credeti ca o sa-l puna pe jar si o sa faca tot posibilul sa ne impacam?
Stiu ff bine ca tine la mine.
Fundabig grin

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Da, o sa te caute, o sa te desparta de acel baiat, iar cand se va plictisi iar de tine o sa-ti dea AGAIN cu sutul!

Atat de sado esti?

Mergi fata inainte si nu mai cersi resturile unui amarat de baiat care il doare fix in dos de tine!

| HotChoclate a răspuns:

Depinde de persoana. daca de la despartire nu te-a mai cautat nu cred ca se baga intre voi.

| danielacs a răspuns:

Depinde in ce fel te-ai pus cu el big grin. Nu neaparat o sa faca ceva sa va impacati, poate o sa incerce sa te desparta de actualul si cam atat!winking Si pana la urma care ar fi problema lui? Atata timp cat nu mai sunteti impreuna nu are de ce sa se bage! Degeaba tine acum la tine daca nu a stiut sa te tina langa el cand erati impreunawinking

| mjdhr a răspuns:

Daca el chiar tine la tine va face tot pisibilul sa va impacati happy
depinde care a fost motivul de care v-ati despartit
daca tu ai vrut sa te desparti de el atunci nu cred ca va incerca sa te desparta de actualul iubit, dar daca el s-a despartit de tine.nu cred ca se baga

dar daca tu spui ca tine la tine atunci o sa faca tot posibilul s ava impacatibig grin

bafta :*