Se jena,probabil,pentru aparatul ei dentar si se retragea.
Uita zece secunde de el, isi amintea, uita zece secunde de el, iar isi amintea...
O deranjeaza aparatul ei dentar, i se pare inestetic si se teme sa n-o judeci sau sa fii dezamagit de ea...
Mda cred ca ai dreptate Dar nu stiu in o luna s-ar putea sa scape de aparatul dentar dar vreau sa-i fur un sarut french si cu aparatu` dentar sincer eu n-am vazut ceva rau in asta, e nu m-a deranjat prea mult doar in anumite momente dar vreo 10 secunde care nu sau observat , si mai e si timida, si la prima de relatie parca acum prinde contur ce-ai spus mersi.
Poate ar ajuta-o foarte mult daca i-ai spune ca nu te deranjeaza nimic la ea, dimpotriva, totul iti place!
S-ar simti mai incurajata, o fata devine si mai frumoasa daca ii spui cum o vad ochii tai!
Tu ai ceva cu sarutul french, clar.
Mda Asa se pare... daca duc lipsa ce sa fac...
Poate că într-adevăr i-o fi fost teamă că ţie nu o să-ţi placă sau pur şi simplu se jena din cauza aparatului dentar sau ambele chiar Nu cred că eşti tu de vină cu nimic, poate ei îi era ruşine cu aparatul dentar.
I-a fost teama sa nu realizezi tu ca ea deja este mai experta decat tine, si a facut tot posibilul sa crezi contrariul.
Interesant... pai da dar daca in toate lucrurile eu am invatat-o adica la sarut s-a luat dupa mine am stat o ora 2 eu incercand s-o dau din pupic in sarut si de abia apoi a inceput si ea cat de cat sa faca ceva Dar interesant raspunsu` Macar daca ar fi experta si sa faca chestia asta des...
anonim_4396 întreabă: