Înainte unde?
În viața anterioara sau viata de apoi?
De asta nu va înțeleg eu pe voi femeile.
Cum vreți sa ne cunoaștem dacă nu ne cunoastem?
Dacă nu cunoști persoana respectiva nu o bagi în seamă? Pai fum se cunosc oamenii?
Chestia asta e ca vorba aia "a încerca marea cu degetul"
Ce-ar fi daca ai incerca și dacă ai vedea pe propria-ti piele?
Privește partea buna in caz de refuz, o sa te perfecționezi in ceea ce privesc cuceririle ulterioare!
Bafta!
In lipsa atractiei fizica nici o fata nu va vrea nimic mai mult decat prietenie, intelegi, fara sex, un tip frumos cere nr ca emita atractie, tu ai putea incerca cu fete urate pe internet dar din orasul tau
Și-o naștere doare, și-o problema de sănătate cauzează complicații care dor, asta nu înseamnă că viața nu merge înainte.
Faptul că intri in "depresie", e din cauza lipsei de experiență.
Eu unul cu mana pe inima zic că după ce am fost refuzat de n-ori, tot am găsit puterea de a o lua de la capăt.Viata nu e ușoară, iar cei ce zic că este sunt niste mincinoși ordinari.Viata e un joc al supraviețuirii,al celor puternici,cei slabi vor fi acaparați odată și odată de cei puternici,asta e realitatea actuala,nu o zic eu. Plus de asta, prin suferință te poți perfecționa, ba da, trebuie doar să știi cum să o gestionezi.Ce-ar mai fi daca toți s-ar sinucide după o despărțire?
O durea ea o suferință în dragoste, dar nicicum nu se compara cu suferința generată de decesul unei rude apropiate sau al părinților.
E o chestiune de timp până la urmă și de mentalitate
Că dacă îți setezi blocaje, evident că nu o să poți trece.Trebuie sa mai găsești și partea pozitivă din necaz, altfel n-ai cum sa te adaptezi.
Un exemplu elocvent este despărțirea de fosta.Desi a fost foarte dureros pentru mine,la ceva timp după despărțire am găsit o persoana net superioara fostei din toate punctele de vedere.
Faptul că ești "sensibil" și nu accepți realitatea,asta nu este o scuză, din punctul meu de vedere.
Sunt multe aspecte care ne marchează pe viață, însă trebuie, insist, trebuie sa ne setam și un mindset corect.Pana la urma omul este capabil de orice, dar orice, chiar este incapabil să facă față unei traume? Si mai ales în iubire?
"Atragi ceea ce gândești"
Daca tu nu ești dispus să-ți schimbi modul de gândire, tot degeaba.
Mintea omului poate percepe durerea chiar și fără să fie vorba de vreo lovitura, pur și simplu impactul pe care mintea noastră îl creează, e mult semnificativ pe lângă suferința propriu zisa.
Deci tine doar de persoană, daca gândește "păcătos " atragi paguba la casa și viceversa, zic eu
Consider că mai întâi trebuie sa existe o atracție, o interacțiune între două persoane înainte de a forma o relație.
Consider anapoda sa te duci la o femeie tam-nesam sa o abordezi cerandu-i Nr de telefon sau conturile de pe rețelele sociale. Te poți alege cu un refuz de zile mari și toată treaba sa fie un fiasco lamentabil. Mai întâi trebuie să simți dacă acea tipă te place sau ar dori o interacțiune cu tine, astfel, suporți consecințele.
Nu știu despre ce chimie vorbești tu.
Viata e despre plăcere,că e scurtă.
Eu unul după o partida de amor m aș îndrăgostit de o fată, asa că o vad e doar atracție, deci toți băieții cu care o să fie ele o să fie cu ele doar pentru atracție, nu din dragoste. Păsărica e dată să o dai, nu să mergi cu ea în rai.
Voi femeile sunteți cu chimia
Dar dacă vedeți un baiat frumos mai trebuie sa existe chimie? Ce suntem, substanțe chimice pe post de îmbuteliere?
Cred că tine doar de modul cum le abordezi sau dacă le abordezi.
Eu spun pe aici că nu mă plac femeile
Dar dacă anordez o data pe an, e mult.
În schimb nu ma abordează niciuna pe mine, probabil ele sunt mult mai sensibile decât bărbații și ca să te abordeze o fată trebuie sa fi Dumnezeul femeilor...
Hmm, viața nu e numai despre plăcere, e și despre muncă și în special mântuire.
Gândești foarte eronat. Nu toți băieții vor numai sex de la fete. Îți proiectezi modul de gândire asupra tuturor.
E data să o dai, da, dar nu oricui și nu oricum.
Trebuie, da. Oricât de frumos ar fi, tot nu m-aș duce la el să-l bag in seama aiurea.
Te contrazic la partea cu Dumnezeul femeilor.Trebuie doar sa ai un oarecare noroc, sa zic.Insa se poate sa te abordeze o fata, însă na, mai toate sunt pe principiul "el trebuie să mă curteze, el e cavalerul", ele vorbesc de cavaleri in armura alba și tot ele se postează pe ig 3/4 fara haine.Na,nu judecam acest aspect,insa daca vrei ceva bun,trebuie sa fii și într-un anume fel sa primești acel lucru.
Pe langa asta, zici tu de Dumnezeu femeilor,da zi-mi tu că n-a existat momente cringe in care o fata,mai puțin frumoasa (sa nu se simtă cineva )s-a băgat cu tine in seama, ar fi prea imposibil
La prima parte, da, așa-i, tu ai datoria sa încerci
Cu mod de gândire sănătos sau nesănătos tot ne ducem cu totii.
Deci viata e doar despre plăcere, altceva nu te poate face fericit.
Un bărbat intră-n depresie doar dacă nu are bani și păsărica, asta ce îți spune?
Și nu oricum cum?
Deci femeile vor bani ca să o dea.
(nu oricum)