| 2420 a întrebat:

Dacă mă înscriu pe un site de matrimoniale pot avea șansa să cunosc vreo fată cu care să leg mai mult decât o prietenie?

Credeți că pe un site de matrimoniale pot cunoaște pe cineva?

Doar ca să prind experiență m-ar interesa, să port discuții cu diverse femei să văd și eu în sfârșit ce gândește o femeie și care este perspectiva ei asupra vieții.

Am un serviciu stabil din septembrie 2020 încoace și îmi permit să mă deplasez eu la fata respectivă pentru o întâlnire dar ce site de matrimoniale îmi recomandați să folosesc?

Vă rog să nu mă judecați pentru această întrebare deoarece din familie nu am cu cine discuta despre acest subiect plus faptul că tata a murit în septembrie 2019 iar cu mama nu am cum să discut aceste probleme.

Ce site-uri mai serioase de dating-uri îmi puteți recomanda?

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Teoretic,da. Dar sunt slabe șanse.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai renuntat inca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar trebuie sa ai încredere în tine, dacă nu ai, atunci îți poți lua adio de la relații,, fiindcă la vârsta asta femeile sunt foarte viclene și imediat te simt ", deci, ele cauta o persoana stăpâna pe situație, care nu are complexități de genu', cauta persoane mature, responsabile și serioase, care au încredere în ei, dacă te vede timid, pudic, naiv, nici nu îți mai răspunde sincer, te va considera imatur, pueril.
Deci!, când inițiezi o conversație trebuie sa exprimi,, încredere în sine, masculinitate, maturitate, sa fi mai open mind, dezinvolt, sa lași rușinea la o parte, sa ai încredere în tine căci ori cum nu ai nimic de pierdut.
Încearcă pe : cuplați.ro
Matrimoniale.ro
Tinder de ce nu!?
Facebook
Badoo
Facebook dating
Dar nimic nu se poate compara cu realitatea, deciar fi cel mai bine în realitate sa cunoști o tipa.
Dar daca nu ai mai avut pana acum nici-o relație cu o fata e mai indicat sa vorbești online fiindcă te vei bâlbâi de la emoții!
Eu îți sugerez și sa te dezvolți personal, sa îți îmbogățești cultura generala, inteligenta emoțională, cum sa seduci o fata/femeie, sa te dezvolți din toate punctele de vedere implicit vocabularul sa ți-l îmbunătățești!
Lasă timiditatea la o parte, și depășește-ți condiția, evoluează dacă vrei ceva în viata, Urmează-ți instinctul.

| Anonimu7041 a răspuns:

(!) Doresc ca acest mesaj sa fie tratat cu seriozitate
Off, nici nu stiu cum sa-ti spun, măi... te inteleg
Ai nevoie de o parte barbateasca cu care sa vorbesti si nu ai, dar nu-ti gasi refugiul in asa ceva
Pe viitor o sa vrei sa ai o familie stabila alaturi de o femeie frumoasa, desteapta, etc care sa te ajute, iar cele de pe matrimoniale numai asta nu vor
Nu totul se rezuma la sex
Nu iti cunosc povestea, nu stiu daca esti virgin sau nu, dar stiu ca trebuie sa o iei usor si sa intelegi ca fortatul lucrurilor nu o sa functioneze
Daca ai vreo intrebare mai indecenta si ti-e rusine sa o spui aici sau etc, da-mi mesaj, nu stiu, chiar vreau sa te ajut
Nu sunt nici eu expert sau ceva, sunt virgin si am 18 ani si da. am facut un cont anonim incercand sa ajut lumea din jur fara sa ma recunoasca cineva, pentru ca traim in Ro si toti judeca, dar eu asta NU vreau sa fac
Sexul e mult mai mult decat actul in sine, iar o dezvirginare sau mai multe acturi nu te fac mai barbat, ci pur si simplu ai facut-o si atat
Satisfactia mai mare este atunci cand o faci pe bune cu persoana pe care o iubesti
Mult noroc pe viitor, alegerea e in mainile tale: Alege sa faci ceea ce este corect
Mult noroc!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonimu7041):

Ce naiba ii vorbesti tu de familie cand el e trecut de 28 de ani si nu a avut relatie? E stop joc pentru el!

| Anonimu7041 a răspuns (pentru anonim_4396):

NU e niciun stop joc pentru el.
Cum poti sa vorbesti asa?
N-ai pic de inima?
Sunt babe la 70 de ani care se casatoresc!
Sper sa nu asculte nimeni balivernele tale!