Baietii de obicei cred ca indiferenta nu poate lipsi dintr-o relatie pentru ca altfel dispare atractia. Multi exagereaza insa si fetele tind sa creada ca ei nu le mai iubesc. Trebuie sa vorbesti cu el si sa i explici ca tu suferi din cauza comportamentului lui. Faptul ca uneori te face sa suferi nu e neaparat pentru ca nu te iubeste cum spun unii. Poate ca el nu e genul romanticului incurabil, e mai pragmatic. Nu vrea poate sa fie luat de fraier si de asta face unele chestii. Inseamna ca e imatur in relatii daca nu isi da seama ca nu e cazul sa faca aceste chestii, dar nu ca te iubeste. O simpla discutie profunda poate rezolva multe, crede-ma.
Poate ca nu te iubeste... daca cineva te iubeste cu adevarat nu te face sa suferi
"nu merita sa plangi pentru nimeni iar cel care merita nu te va face sa plangi..."
Stiu cum te simti....nu isi da seama ca te raneste....crede-ma ca stiu. Spune-i cand te-a suparat si o sa vezi ca totul se va remedia va fi bine daca ii spui, altfel nu-si va da seama si va gresi din nou. Sper ca te-am putut ajuta pup
Pai da tu mai crezi ca te iubeste dupa ce te face sa suferi? bine asta nu pot sa stiu in ce masura te face sa suferi depinde dar in orice caz daca iubeste trebuie sa faci acea pers sa fie fericita langa tine nu tu ce crezi mai gandeste-te!
"Daca ma iubeste...de ce ma face mereu sa sufar?" De unde stii ca te iubeste? Ce inseamna pentru tine sa te iubeasca cineva? Ce inseamna pentru celalalt sa iubeasca pe cineva? Poate ceea ce intelegi tu prin a fi iubit/a difera de ceea ce intelege celalalt prin a iubi. In ceea ce priveste suferinta legata de relationarea cu ceilalati oameni, este legata de faptul ca avem de invatat ceva - in primul rand despre noi insine. Viata este un drum, iar suferinta legata de relationarea cu alti oameni este un indiciu ca esti pe un drum gresit.
Te-ai intrebat. te iubeste? o persoana care iubeste nu poate sa o faca pe aceea persoana sa sufere. crede-ma am patit-o. iubesc un baiat foarte mult... mereu imi zice ca si el pe mine. dar mereu ma face sa sufar si sa plang. unii sunt imaturi si nu-si dau seama ce fac iar dupa aceea isi cer scuze daca realizeaza greseala. asta e viata. unii sunt happy iar altii sunt sad
Eczist oameni care te iubeste dar tu nu iubesti pe el/ea si il alungi il numesti cu cuvinte urite... atunuci faci persoana care te iubeste sa sufere... asa-i viata
Depinde in ce mod te face sa suferi.Am fost intr-o relatie care a durat 2 ani ieri ne-am despartit definitiv! Motivul despartirii este ca a dat in mine, pb e ca e fara motiv sau ma rog, nervii lui impreuna cu ai mei l-a facut sa recurga la asta. Daca era pentru prima data poate treceam peste asa cum am mai facut o, dar e a 3 a oara,si mereu fara motiv,nu ieseam din casa fara el,fb era controlat telefonul la fel,deci motive n aveau cum sa fie! De fiecare data dupa ce ne desparteam plangea si ma implora sa l iert pentru ca a gresit ca nu va mai face etc... Ultimul conflict a fost sambata seara,cand practic de la o mica discutie s a aprins incat am fost tarata pe jos la propriu,abia acum m-am decis sa l parasesc definitiv, mi-e greu sa l vad cum ma implora din nou si cum spune ca ma iubeste dar daca m-ar iubi asa cum il iubesc eu, nu mi ar face toate lucrurile care ma dor! Si spune-ti de comunicare? I-am zis fiecare lucru in parte care ma durea si da! primeam mereu acelasi rasp ca va incerca sa faca ceva, dar sunt doar vorbecand o persoana te iubeste nu te face sa suferi ci sufera langa tine, si sacrifica tot pentru fericirea ta.Ar trebui sa simtim cand cuiva intr-adevar ii pasa, dar daca mereu spune si niciodata nu face, inseamna ca e praf si ca nu te iubeste cu adevarat! Faptele vb nu cuvintele, e usor: "Te iubesc" dar e greu sa demonstrezi daca sunt doar cuvinte! Am vb din punctul meu de vedere si din experienta mea, acum la tine poate fi diferit!
Pai pff ce as putea zice? Desi uneori spune "Te iubesc " nu de fiecare data e si adevarat. Ar trebui sa-ti urmezi inima si daca ea vrea sa nu mai fiti impreuna atunci cred ca ar trebui sa o asculti. Si eu am trecut prin asta si el spunea " Ma faci sa sufar " dar de fapt era invers deci bafta cu el .
Andre întreabă: