Iti mai trebuie complicari? E clar ca va iubiti unul pe altu:X Stiu eu ca o sa mearga.Succes cu baiatu si nu-l pierde
Eu as zice ca te place...dar tinand cont ca el a zis ca te considear mai mult o prietena si iti pune mana pe fund nu prea stiu de sa zic mai intreaba.l o data dar sa fiti singuri si sa ii zici ca vrei adevarul... poate recunoaste. bafta!
E clar ca te place dar e timid. incearca sa nu ii dai atentie vreo zi sau 2 si daca insista inseamna ca te place, dar asteapta sa faci tu primul pas. bafta:*:*
Te place, si in felul lui vrea sa iti arate asta! Cred ca nu poate sa iti spuna in fata, intreaba`l pe mess sau pe fb bafta!
L.am intrebat prin mesaje. pe mess nu prea intra, intra rar si l-a intrebat o fata daca ii place sau i-a placut de mine, si el a zis cam asa: hmmmmm...niciuna nici alta
Poate nu vrea sa iti zica, asteapta momentul sa stie daca il placi sau nu, ca sa nu fie dezamagit.
E hilar ca te place Tu trebuie sa petreci mai mult timp cu el.Lasa-ti o perioada prietenii
In fiecare weekend eu ies cu varul meu si cu verisoara lui, si normal ca iese si el cu noi pentru ca el si varul meu sunt cei mai buni prieteni.
Obisnuiesti sa vorbesti cu el in pauze? Sa-l iei in brate?Arata-te mai...gingasaZambeste-i si o sa mearga. Daca nu functioneaza, nu e pentru tine.
Nu e cu mine la scoala. asta vara am stat imbratisati intr-o noapte. i-am aratat o stea el a vazut alta si a zis:,, eu si tu,, si la fotbal numai pe langa mine statea, se uita insistent si nu juca daca nu eram in echipa cu el
Iti mai trebuie complicari? E clar ca va iubiti unul pe altu:X Stiu eu ca o sa mearga.Succes cu baiatu si nu-l pierde
Sigur ca te place dar se pare ca e un pic egoist. las sa mai treaca putin timp sa vezi ce va face daca se va purta tot asa in continuare mai intreaba-l odata...
Anonima17191 întreabă: