Pai depinde in ce fel... daca introduci ceva, posibil sa nu mai fi, dar daca te satisfaci doar la exeterior atunci esti.
Daca pui intrebarea asta inseamna ca esti prea mica pentru tot ce inseamna sex.
Este problema mea, nu a ta, daca vreau sa fiu informata de pe acum.
Pana la primul contact sexual esti virgina teoretic, practic pana la ruperea himenului
Daca te freci cu mana da mai esti... daca bagi ceva in tine morcov, castravete, pixu, degetu nu mai esti
Esti un utilizator de 10 ani presupun...virginitatea reprezinta faptul ca nu ai intretinut relatii sexuale cu nimeni.
Cand "bagi ceva in tine", rupi himenul, si asta nu inseamna ca te-ai dezvirginat.
Masturgarea e masturbare sexul e sex.Deci poti sa te masturbezi si cu bormasina, ca tot virgina esti...
M-ai spart cand te duce mata la doctor sa vada daca esti virgina dupa ce se uita fa? psihic da e cum zici u dovada e cum zic eu
Si DEX-ul zice ca mine sau ca tine? Pe mine nu ma duce mama la doctor pentru ca nu e nevoie.Din pacate pentru tine, sunt baiat...
Buna asta Dupa ce te-a luat mitocanul cu "fa" vine ca o bomba. Good point!
Care-i bomba ca a zis ca e baiat? asta e amuzant? ...trist
Nu prea te-am bagat in seama...Dar ma rog. daca n-ai tu ce face si ai chef de vorba...
P.S: Nu ca m-am masturba, dar am vazut multe intrebari cu: ''HEI tPU...M-AM MASTURBAT...' etc.
Dar vreau sa fiu si eu informata...Nu vad ce e gresit...
NoLife15 întreabă: