Eu zic sa o lasi macar sa-si faca buletin, sa se simta si ea mai matura.
La nici 14 ani,ca fata,nu trebuie sa faci sex. Poate avea foarte multe complicatii de ordin medical,dar si de ordin emotional.Ea nu e pregatita sa faca sex,nu are discernamant,iar tie cred ca-ti arde de un sejur la scoala de corectie.Ii distrugi viata,caci n-ai sa stai tu cu ea toata viata, oamenii se mai schimba.
Vrei o relatie care sa ajunga si la sex, iti cauti una de minim 16 ani, matura fizic si psihic si lasa copilele de generala in pace.Tu chiar iti imaginezi ca la 13 ani ea are habar ce-i aia dragoste?
Stiu ca nu e cazul vostru, dar inainte de a face ceva, uita-te putin aici sa vezi cam cum se simte o copila de 13 ani care a facut-o si a fost parasita apoi.Nu spun ca tu o vei parasi, dar pentru ca esti mai mare, poti intelege si impactul care il va avea asupra ei.
http://www.tpu.ro/......at-ptc-il/
Vezi clar care sunt consecintele.Chiar si protejat, sexul la varsta asta o expune la foarte multe pericole legate de sanatatea ei.E ca si cum ai vrea sa mananci o minunata capsuna, verde.Las-o sa se coaca...
Da sigur, si cati copii vrei? o duzina? revino pe pamant si lasa visele si mai ales realitatea visata
Daca si ea vrea sa faca dragoste poti... desi aman2 sunteti inconstienti.ea e prea mica si corpul ei nu e dezvoltat...Treaba voastra. Daca esti protejat fa-o!
Daca poti fizic, de ce nu? Tocmai legal nu e, dar asta e viata. Limitele legale sunt de 18 ani impliniti baiatul si minim 16 ani impliniti fata, insa daca stai asa... pierzi niste ani degeaba. Aveti grija cu protectie si have fun!
De putut poti sa faci dragostea cu ea dar nu cred ca e tocmai ok pentru varsta voastra.
Poti dar eu te sfatuiesc sa mai astepti ca nu e sfarsitu lumi in 2012 si prietena ta are 13 ani, nu cred ca e pregatita chiar daca ea poate spune ca este
beausingurlamasamea întreabă: