| bbbee a întrebat:

Daca ma puteti ajuta cu un sfat,mi-ar fi de mare folos.
Prietenul meu este foarte indiferent cu mine,e adevarat are bacul anul acesta,am incercat sa il las mai usor,ne vedem mai rar,insa el nu ma suna toata ziua,vorbim doar pe internet(si acolo rar),iar acolo imi spune ca nu mai are timp de nimic,ca ce rost are sa vorbim mai des, ma cauta din ce in ce mai rar.
Incep sa cred ca nu ii mai pasa deloc de mine si nu ma mai iubeste.ma simt rau de ceva zile din cauza indiferentei lui si nu stiu ce sa fac.
voi ce parere aveti si ce ma sfatuiti? credeti ca este ceva de durata pana trece bacul si examenele? sau ar fi mai bine sa ma despart de el?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocmai! E stresat si ar trebui sa se relaxeze vorbind cu tine, sa astepte din partea ta o vorba buna, care sa-l linisteasca, nu sa te evite!
Ceea ce face nu e normal si foloseste stresul drept scuza, din punctul meu de vedere.

Vorbeste cu el despre asta si cel mai intelept ar fi sa luati o pauza. Nu trebuie sa te simti rau... nu merita, sincer. Si eu m-am convins in timp de asta, oricat de mult l-as iubi.
Gandeste-te ca poate el nici nu se gandeste la situatia asta, la tine, in timp ce tu te consumi degeaba.
Analizeaza bine lucrurile, vorbeste deschis cu el despre toate lucrurile care au intervenit in ultima perioada intre voi si incercati (reusiti) sa ajungeti la un punct comun.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Lasa-l si pe el linistit zilele aceste, dar totusi spune-i ca daca isi face un timp de repaus, poate veni la tine sa te iubeasca scurt, pentru a reincarca bateriile.

| Dariusuu a răspuns:

O fi stresat și el cu bac-ul, cel mai bine ar fi să-l susții și să-l motivezi cum poți și ai grijă să urmărești dacă se schimbă atitudinea după bac.

Te pup.

| VerdeLila a răspuns:

Cred ca s-a mai racit relatia. Ori e foarte stresat cu bacul, ori incearca sa scape de tine.
Asteapta si tu pana ce se termina sesiunea si observi comportamentul lui.

| Ozanaf a răspuns:

Eu sunt fata iar anul acesta am bac-ul, prietenul meu nici măcar nu vorbeste cumine că areniste probleme si nicinu vrea sa imi spună despre ce este vorba. M-a afectat putin dar apoi m-am gandit ca este bine si pentru mine aceasta pauză deoarece nu imi va mai sta toata ziua gandul la el si ma voi putea concentra la invatat. Mai este o saptamana pana la Bac. Ai putină rabdare. Asteapta putin sa isi dea examenele apoi vorbeste cu el. Incurajeazăl la examene.

| Nistor_Stefan_1995 a răspuns:

Gandeste-te daca ai da bacul si esti intr-o relatie. Ce ai face? Ai in invata pentru un viitor mai bun sau ramai gunoier dar macar esti intr-o relatie... E adevarat ca in perioada asta cu examenele convorbirile intre cei doi nu mai sunt asa de frecvente... Eu zic sa astepti pana trec examenele si apoi sa-l scoti in oras si sa-l intrebi daca mai are de gand sa mai fie cu tine.