| mardeamor a întrebat:

Daca ma spal inauntru in vagin cu gel de dus ce se intampla are ceva? e chestia ca am mereu o secretie care daca nu ma spal inauntru o data pe zi miroase groaznic sad..am fost si la doctor insa analizele la secretie au iesit bune sad doar atat vreau sa stiu cu ce sa ma spal inauntru sa nu mai miros asa?

11 răspunsuri:
| EddiWeed a răspuns:

Tantum rossa, e la farmacie

| Bijutierul1 a răspuns:

Mergi la o clinica specializata pentru amalize, e posibil sa nu iti descopere din prima ce ai daca "lama" nu a fost prelevata corect(cred ca te-ai spalat prea bine inainte de prelevarea lamei), iar vizavi de spalatul cu gel de dus e bine sa fii atenta cu ce te speli uneori chiar si apa poate distruge flora vaginala...

Răspuns utilizator avertizat
| scriitoareanonima a răspuns:

...sau intreaba doctorul...

| iarin a răspuns:

Ceai de musetel...si pune o lingurita de bicarbonat in 5 l apa calda si clateste-te dupa dus...bicarbonatul schimba ph-ul o sa vezi ca dupa cateva spalari nu mai sumti mirosul

| Alexaaandraaa a răspuns:

Uite aici ceva care cred că te ajută : http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/sapun-igiena-intima. Succes! :o3 Pup!:*

| Vix999 a răspuns:

In zona intima trebuie sa te speli cu produse speciale. Nu cu gel de dus normal.

| marmotavorbareatza a răspuns:

Nu e bine sa te speli in vagin!

| jhonsmyth a răspuns:

Vai de capul lui ala cu care te culci thu, i se culca cu siguranta puta cand incearca sa ti-o bagesad

| IuliaNNCristian a răspuns:

Am intrebat o prietena si a zis ca trebuie sa faci galgara cu sapun de casa.

| CristinaBekka a răspuns:

Tu vrei sa iti strici "chifla"? Te sfatuiesc sa te duci la o farmacie/clinica specializata sau la un spital, exista produse speciale care isi dau roade.