Bună. Cum adică din milă? De ce?
Din câte văd eu, la ea a fost mai mult atracţie fizică şi curiozitate, în niciun caz iubire.
O iubeşti, şi totuşi eşti cu alta?
Nu te gândeşti că va suferi şi actuala ta prietenă dacă, într-un final te vei despărţi de ea? O să se întâmple şi lucrul ăsta dacă tu te gândeşti la cealaltă. Nu există :,, O să învăţ să o iubesc "!
Eu zic să te desparţi de actuala, să nu sufere şi ea... şi să stai "liniştit" până vei găsi o persoană pe care o s-o iubeşti şi care te va iubi necondiţionat.
O zi bună !
pa, pa.
Trebuie sa te gindesti la ceea ce nu iai oferit, poate trebuia cev mai mult, sau din contra ai fost prea bun. poate ai fost prea rau.sa iti analizezi si greselile tale si al ei...eu nu sunt de acord cum a procedat ea.da trebuie sa-ti pui intrebare,oare daca raminea cu tine, si nu te mai iubea, tu avea sa fii fercit? avea sa simti ceea ce ai simti timp de 2 ani de zile? eu nu cred.si nu cred ca este bine sa ai o alta prietena acun daca te mai gindesti la fosta.ii faci rau.si tie la fil iti faci rau,pentru ca te mustrezi din cauza asta, ca nu-i poti oferi actualei mai multa dragoste, kaldura...decit fostei
Deci "treaba" e ca trebuie sa merg mai departe. Si ca s-a plictisit de mine. Cam aveti dreptate.
Okay, eu merg mai departe, dar am facut tot posibilul sa trec peste tot! Am incercat sa o inlocuiesc cu o alta, dar nici asa nu merge. O sa ma despart de actuala, sa nu o fac sa sufere si ea.
Dumnezeule daca in 4 luni nu am uitat, ce ma fac mai tarziu :-J.
Si inca un lucru, ce mai stiu sigur e ca ea m-a uitat COMPLET. Bag mana in foc!
De ce nu a mai mers intre voi? Sunt sigura ca ai si tu partea ta de vina.
Si de ce esti cu alta daca inca o iubesti? Poate ea nu are pe nimeni.
Nu vreau sa te judec, dar fiind fata, nu stiu, imi dau seama, ca s-a cam plictisit de tine, 3 ani -e frumos, dar stii tu, prea frumos sa fie adevarat.
Cat despre faptul ca nu ati mai vorbit, incearca sa mergi in preajma locurilor pe care ea le frecventeaza, nu sa o abordezi, ci doar sa te vada, sa vada ca esti pe acolo si ca iti pasa.Asa vei sti sigur daca e cu cineva.
Incearca sa observi daca te priveste si ea. Un sfat: nu o baga prea mult in seama, asta o sa o incite, daca si ea mai simte ceva pentru tine.
Scrie-mi daca pot sa te mai ajut cu ceva.
Numai bine!
Eu nu as suferi dupa nimeni. E normal sa fii foarte atasat de ea, dupa atatia ani, dar cred ca exagerezi.
Tie ce-ti pasa de ea daca ei nu ii pasa?