| alyzee a întrebat:

Daca mai vad o intrebare gen "ce sa-i iau lui Pufulet de Sf. Valentin' cred ca o iau razna.
Baieti, daca vreti sa va multumiti prietena, logodnica, sotia etc de Sf. Valentin, puteti sa ii luati urmatoarele: bijuterii, parfumuri, articole de imbracaminte, pantofi, genti, fulare, ceasuri, bilete la opera, la film, la teatru ( la ce vreti voi in afara de fotbal) si cel mai important, orice ati alege sa fie garnisit de un buchet de trandafiri( da, trebuie neaparat sa fie rosii, pentru ca noi fetele stim ca daca sunt rosii inseamna ca ne iubiti) si de o felicitare in care sa pui tu pe mama, sora, o matusa, bunica sa-ti scrie o dedicatie siropoasa de dragoste.
Fetelor ca sa ma multumiti prietenul, logodnicul, sotul prezentati-va in fata lui int-o lenjerie rosie de corp ( pentru ca ei sunt ca taurii, cand vad rosu innebunesc) si sa le oferiti un bj, eventual si bere.
V-ati lamurit?

13 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Si eu daca va mai vad dracu cu Sf Valentin nu stiu ce fac. Asta este acceptat cat esti catolic, insa nici macar nu e o sarbatoare a dragostei ma copii. Sf Valentin a fost un martir (preot) care cununa cuplurile in secret, pentru. ca era interzis atunci si oamenii au inceput sa traiasca in desfrau. Noi avem Dragobetele, si la astea se potriveste cadouri si ce mai vreti voi big grin

| harciog a răspuns:

Diseara le iau pe toate.O spargere la supermarchet si se rezolva.

| costel24ro a răspuns:

laughing)) foarte frumos spus, si direct!

| BGI a răspuns:

+1 laughing M-am saturat de toate intrebarile astea: ce sa iau? ce sa ii fac? etc laughing

| Life4Fun a răspuns:

In sfarsit un om cu mintea la cap.tongue

| BonneLess a răspuns:

Si daca unu zice " da " ii dai FUNDA? Bai, nu mai puneti voi reguli, fiecare pune ce intrebare vrea si la categoria potrivita, oricum intrebarea asta la cat de stupida e [ V-ati lamurit], nici la categoria conversatii nu s`ar incadra.winking

| alyzee explică (pentru BonneLess):

Nu ai inteles nimic, postul asta este un pamflet, poate trebuia sa precizez asta de la inceput sa-l inteleaga si persoane ca tine

| BonneLess a răspuns (pentru alyzee):

Asta nu e un site pe care se posteaza intrebari gen"pamflet"winking

Haha, intrebare simpla, de ce?

| BonneLess a răspuns (pentru alyzee):

Las`o balca, ca ai mintea in colturi! oh go on

| BonneLess a răspuns (pentru BonneLess):

Balta***

Vai ce m-ai jignit, hai ca m-am speriat si o las...balca

| EANB a răspuns:

laughing ce bine cunosti fetele