Sincer, daca imi puneai intrebarea asta acum 1 an, iti spuneam ca as lesina... dar acum iti spun ca m`as duce si as face o poza cu el ♥
Hmmm las intreba cum face oralu da de unde. i-as baga un castravete in nas si las tunde la chelie. as trece p langa el neobservata
Justin Bieber e un mare fraier fara talent. Fetele il plac pentru,, frumusetea lui''.Eu una il detest si daca l-as vede nu miar pasa
Idem Johnny "headshot") daca nu i-as intoarce spatele si as pleca mai departe...
I-as zice ca e un fatalau si arata ca unu'. si sa rezolve acesta problema. (totul fiind zis pe un ton ca intre prietenii)
N-as face nimic. E un, mai bine nu zic ce ca nu vreau sa jignesc pe nimeni. Nici macar pe oamenii pe care ii detest din tot sufletul si inima mea. Ce sa-i faci, nu poti suporta pe toata lumea. Eu una nu il pot suporta pe Biberon. Asta e.
Lasati naiba intrebarea asta si raspundeti la alteleasta a fost pusa doar sa vad ce zic fanele lu` ala micu`)
Daca las vedea pe Justin Bieber in realitate maine, cred ca as lesina, mas trezi si o sa cred ca nu e realitate!
ღArySოﺁℓεღ întreabă: