Nu-i bine ce faci. Daca tot vrei sa ti dieta, tine una cum trebuie, dar mananca. Se pot ajunge la complicatii de aici. Poti incerca sa faci sport, asa ajuta mult mai mult, decat un organism mda slab, dar slabit. Daca tii o dieta bazata pe tot felul de cruditati si altele plus sport, vei si slabi si vei fi si in forma.
Pai fac si bicicleta eliptica. dar m-am gandit sa mananc mai putin si seara sa nu mananc deloc. cunosc multe persoane care fac asa si nu au nimic
Parerea mea e sa mananci normal. nici putin, nici mult. si sa faci niste abdomene ceva seara... si alergare daca ai bicicleta foloseste'o macar o ora pe zi.
Nu e bine deloc. Seara trebuie sa mananci, doar ca nu asa de mult ca in timpul zilei, si ceva usor. tot trebuie sa mananci o felie de paine prajita cu ceva. Ce trebuie sa faci tu e sa faci sport. Stiu ca e greu si afara nu ai cum ca e frig, dar in casa poti face cateva genoflexiuni si abdomene. Si renunta la mancaruri care stii ca au multe calorii.
Lasa-ma sa ghicesc... Iti da papucii daca in doua saptamani nu slabesti?!
Vai, vai...
Cu slabitul nu e chiar asa de usor. Trebuie sa ai grija ce mananci, sa ai suficiente proteine etc pentru ca altfel dai dintr-o problema in alta. Un nutritionist e singurul in masura sa iti stabileasca o dieta potrivita organismului tau, Si apoi, mai e nevoie si de sport.
Maria2058 întreabă: