Asta nu stie nimeni, fiindca este o diferenta de 3 zile intre cicluri, asadar fertilitatea poate fi in oricare zi din cele 3, dar era deja a 11-a zi, intrata in perioada fertila.
Un spermatozoid poate rezista in mediul vaginal pana la 4-5 zile.
Estimativ am spus: era deja la inceput de perioada fertila!
Deci. Eu zic sa îți iei o aplicatie pentru ciclu. Acolo mereu pui cand esti pe ciclu si calculeaza singur in care săptămână ai fi pe ovulație.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.periodcalendar
Tu ai ciclu regulat cat de cât. E normal sa fie 2 zile diferență deci o sa fie clar cand o sa fi pe ovulație.
Nu o sa fie niciodată de exemplu să-ți vina ciclul luna asta pe 12 si in martie tot pe 12. O sa fie ori 10 ori 15, depinde. Ia aplicatia asta si o sa știi mereu. Eu folosesc aceasta aplicație de 6 ani și mereu asa a fost cum scria(eu am ciclu regulat)
Insa sa nu facigreseala de a face sex neprotejat fiindcă oricand se poate întâmpla sa fie o dereglare. Deci e strict interzis metoda retragerii, metoda calendarului etc. Deci mereu măcar prezervativ (care sa fie pe mărimea lui)
14 zile inainte de menstruatie.
Daca fata are ciclu neregulat, metoda calendarului nu este sigura!
Iar acum, dupa ce a luat pasila de a doua zi, tot organismul ei va fi dat peste cap!
Folositi prezervativ!
E barbat, el n-are ciclu.
De fapt el n-are nici o durere, el vrea doar sex fara caciulita!
Urmarile le suporta ea, cu risc de sarcini si organism dat peste cap de pastila de a doua zi.
Scuze. Nu m-am uitat la nume. Dar atunci e valabil ce am scris pentru partenera lui
NiculaiMarianTraian întreabă: