| NiculaiMarianTraian a întrebat:

Daca menstruatia a inceput pe data de 26 ianuarie si a tinut 5 zile ciclcul fiind de 28-30 de zile in ce perioada ar fi ovulatia? Doresc sa stiu daca data de 6 februarie ar fi fost zi fertila

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Asta nu stie nimeni, fiindca este o diferenta de 3 zile intre cicluri, asadar fertilitatea poate fi in oricare zi din cele 3, dar era deja a 11-a zi, intrata in perioada fertila.
Un spermatozoid poate rezista in mediul vaginal pana la 4-5 zile.

6 răspunsuri:
| NiculaiMarianTraian explică (pentru Violleta2022):

Macar estimativ

| Violleta2022 a răspuns (pentru NiculaiMarianTraian):

Estimativ am spus: era deja la inceput de perioada fertila!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Deci. Eu zic sa îți iei o aplicatie pentru ciclu. Acolo mereu pui cand esti pe ciclu si calculeaza singur in care săptămână ai fi pe ovulație.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.periodcalendar

Tu ai ciclu regulat cat de cât. E normal sa fie 2 zile diferență deci o sa fie clar cand o sa fi pe ovulație.
Nu o sa fie niciodată de exemplu să-ți vina ciclul luna asta pe 12 si in martie tot pe 12. O sa fie ori 10 ori 15, depinde. Ia aplicatia asta si o sa știi mereu. Eu folosesc aceasta aplicație de 6 ani și mereu asa a fost cum scria(eu am ciclu regulat)
Insa sa nu facigreseala de a face sex neprotejat fiindcă oricand se poate întâmpla sa fie o dereglare. Deci e strict interzis metoda retragerii, metoda calendarului etc. Deci mereu măcar prezervativ (care sa fie pe mărimea lui)

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

14 zile inainte de menstruatie.
Daca fata are ciclu neregulat, metoda calendarului nu este sigura!
Iar acum, dupa ce a luat pasila de a doua zi, tot organismul ei va fi dat peste cap!
Folositi prezervativ!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru annonimaaaa555):

E barbat, el n-are ciclu.
De fapt el n-are nici o durere, el vrea doar sex fara caciulita!
Urmarile le suporta ea, cu risc de sarcini si organism dat peste cap de pastila de a doua zi.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Scuze. Nu m-am uitat la nume. Dar atunci e valabil ce am scris pentru partenera lui