| VrRos05 a întrebat:

Dacă merg la 50 fete și spun
,,Bună, imi place de tine. Vrei să vorbim?
Credeți că îmi pică si mie vreouna?

33 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu pică, lesină.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eu strig în gura mare da

| RAY a răspuns:

Depinde de aspectul tau fizic, ala e decisiv cand vine vorba de fete, daca esti urat si nu atragi sexul opus va fi dezamagitor si frustrant, dar una tot vei gasi, deci poti incerca in parc sa te bagi in seama, mai inteligent nu asa

| sierra1 a răspuns:

Te aștepți ca după un salut banal și o exprimare agramată "si mie vreouna?" să pice cineva pe spate? Nici vorbă

| mihai69 a răspuns:

Îți pică. Măcar o palmă...

| darrio2007 a răspuns (pentru mihai69):

Sunt sanse mari sa-i pice mai multe.

| dullcat a răspuns:

Buna.Posibilitatea de a castiga fete care sa te bage in seama nu e comparabila cu cea de la lotto. Cand vei inceta sa te mai exprimi astfel si sa alergi dupa cantitate in loc de calitate, poate vei gasi pe cineva cu adevarat potrivit pentru tine.Succes.

| anonim3247 a răspuns:

Nu merge cu nici una dacă nu ești bărbat frumos

| haileewatson a răspuns:

Nu. Dupa intrebarile tale reiese ca tu privesti femeile ca niste obiecte laughing cica "imi pica si mie vreuna"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ești un domn frumos și deștept, poate vei găsi o prințesă care să te accepte. Sunt și eu curios de asta dar merită de încercat!

| simplaexistenta a răspuns:

Cauta dex-ul. Dup-aia mai încearcă. Da nu-s asa sigura ca va merge.

| AmandinaDragan a răspuns:

Da. Fetele sun inebunite sa vorbeasca cu cei care le plac!

| VelicanEmilia a răspuns:

Iti dai seama, ca popicele pica laughing adica cine ar rezista la asemenea replica de agățat?

| VrRos05 explică (pentru VelicanEmilia):

De ce vreți scrisoarea a treia? Suntem oameni pana la urmă. Gasim subiecte de discuție abia după ce ne spunem sentimentele.

| VelicanEmilia a răspuns (pentru VrRos05):

Mai degraba un "Luceafarul" ca Mircea cel Batran n-a fost pe treaba cu romantismul, a fost mai mult cu turcii si na. Dar nu ma bag eu la poezie acum. Ce vreau sa-ti zic, daca tot vrei sa agati o tipa, fii mai convingator. Adica "Buna, imi place de tine! Vrei sa vb?" deja e rasuflata si fetele nu mai sunt interesate. Mai dezvolta putin ideea. Ca mie daca-mi trimitea cineva un mesaj asa sau daca ma aborda cu asta, nici nu ma sinchiseam sa-i raspund. Doar sa cunosti persoana respectiva, sa ii spui asta. La necunoscute nu prea mai tine vrajeala.

Viața e trecătoare. Vreau să mă distrez, nu să stau să vă inventez vouă compuneri.Nu vă convine, pierdeți probabil cel mai frumos băiat care v-a abordat în ziua respectiva și bye.

Distreaza-te, daca ai cu cine. Momentan tot singur esti, tot virgin si nesarutat. Probabil ai sa ramai cu frumusetea, ca te-au cam "pierdut" toate pana acum.

| VoidEternal a răspuns (pentru VrRos05):

Deci sentimentele vin mai întâi și apoi începeți să vorbiți.

laughing)))

Cred că te refereai la sentimentele din pantaloni.

Răspuns utilizator avertizat
| VelicanEmilia a răspuns (pentru Silviu092):

La faza cu "Luceafarul" am fost sarcastica. Eu sunt casatorita, am si un copil. Inainte de a incepe relatia cu sotul meu, am fost simplii amici, noi stiindu-ne de mici copii. Apoi s-a înfiripat ceva, am vazut ca e serios si ne-am casatorit. A durat ceva timp sa ma cucereasca, eu fiind destul de precauta pentru ca nu-mi doream ceva de o luna, 2, 3. voiam ceva serios si l-am tinut asa pana mi-am dat seama ca merita sa-i dau o sansa. Ps:In legatura cu Only si videochat nu-s de mine, apropo! N-as fi in stare sa ma despuiesc, trebuie sa fii facuta pentru asa ceva si eu nu-s. Iti multumesc de compliment, numa'bine iti doresc!

Nu ne distram cât suntem tineri din cauza femeilor ca nu vor să se distreze cu noi.

Crezi că un sărut se obține asa de ușor?
Nu mai vorbesc de mai mult că e de pe altă galaxie.

Viața nu e frumoasă.
Doar în filme ne mai uităm ca să ne imaginam că ceea ce e acolo se poate întâmpla și în realitate, dar nici 9% din ce e acolo nu exista în realitate. Dragostea nu exista.

În mesaj poți dezvolta mai multe, dar când te vezi în realitate cu fata su stai sa te gândești la ceea ce trebuie sa spui.Prea multe pretenții aveți, de parca nu e de ajuns sa fie un barbat frumos.Mai trebuie să și vă gâdile pe creier.

Gata băiet, ti-am facut jocul pana acum. Ne-am distrat unul pe seama celuilalt. Ai trollat. Eu ti-am ținut hangul. Ai destula imaginatie, ne mai auzim la urmatoarea intrebare laughing

happy bine, te pup.

| Anonimus937382 a răspuns:

Poate

| lucasgonzales2010L9TwitchPlayerTTVYasuo a răspuns:

Daca cumperi Crypto poate.

| TdrAnne a răspuns:

Nu mă, stai cuminte ca nu picam din cer

| VrRos05 explică (pentru TdrAnne):