Normal că o să știe, că la magazin lucrează vînzătoare tinere nu babe de 60 de ani, nu crezi.
Sărut mîna un sutien push up costă la preț normal 57 roni, iar la preț special 47 roni. funda te roggggggggggggggggggggggggggggggggggg
Daca e tanara sigur, insa daca e batrana ma indoiesc) cu toate ca nu toate femeile in varsta nu stiu ce e aia push up mai ales daca sunt angajate la un magazin de lenjerie.
Bineinteles,mai ales daca mergi intru-un magazin specializat,vanzatoarea te va masura din priviri, are experienta, crede-ma
Nu, trebuie sa ii spui circumferinta si cupa, altfel nu o sa aiba cum sa iti dea unul bun.
Cel mai bine ar fi sa iti masori circumferinta cu un metru din acela de croitor si sa ii spui vanzatoarei circumferinta, pentru a afla cupa va trebui sa probezi cateva sutiene, masoara-le din ochi, si dupa cateva incercari sigur vei nimeri unul potrivit.
Have fun .
Logik ca da ...si eu mi-am luat sutien cu push up dar eu l-am luat din mol. nu i-am cerut vanzatoarei am stiu cum arata sutienu cu push up l-am ales si gt nu trebuie sa iti dea vanzatoare in mana...u vr sa iti iei sutien cu push up acum vara? nu e prea cald?
jjijnbbhfsrt întreabă: