| yo_6138 a întrebat:

Daca merg la un magazin de haine si o sa cer sutie cu push up o sa stie vanzatoarea ce sa imi dea?

10 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Normal că o să știe, că la magazin lucrează vînzătoare tinere nu babe de 60 de ani, nu crezi.

| BRG a răspuns:

Sărut mîna un sutien push up costă la preț normal 57 roni, iar la preț special 47 roni. funda te roggggggggggggggggggggggggggggggggggg

| DeeaBlondiii a răspuns:

Da

| KaterinaPetrova a răspuns:

Daca e tanara sigur, insa daca e batrana ma indoiesclaughing) cu toate ca nu toate femeile in varsta nu stiu ce e aia push up mai ales daca sunt angajate la un magazin de lenjerie.straight face

| gabriella85 a răspuns:

Bineinteles,mai ales daca mergi intru-un magazin specializat,vanzatoarea te va masura din priviri, are experienta, crede-ma

| SnitiCuTrademark a răspuns:

Nu, trebuie sa ii spui circumferinta si cupa, altfel nu o sa aiba cum sa iti dea unul bun.
Cel mai bine ar fi sa iti masori circumferinta cu un metru din acela de croitor si sa ii spui vanzatoarei circumferinta, pentru a afla cupa va trebui sa probezi cateva sutiene, masoara-le din ochi, si dupa cateva incercari sigur vei nimeri unul potrivit. happy
Have fun smug.

| DAC a răspuns:

Iti dai seama ca stie, doar e vanzatoare de sutiene!

| MLSS a răspuns:

Sigur ca da:***

| yo_6138 explică:

Si cat costa unu?

| claudia_4299 a răspuns:

Logik ca da ...si eu mi-am luat sutien cu push up dar eu l-am luat din mol. nu i-am cerut vanzatoarei am stiu cum arata sutienu cu push up l-am ales si gt nu trebuie sa iti dea vanzatoare in mana...u vr sa iti iei sutien cu push up acum vara? nu e prea cald?