| dorinitzza29 a întrebat:

Daca mi a venit ciclu si am starile pe care le poate avea o gravida mai pot fi insarcinata? mai ales ca o saptamana mi a intarziat sh dp aia a vnt numai ca primele zile de ciclu nu erau cum sunt eu obisnuita. ma poate ajuta cineva? plss

Răspuns Câştigător
| MeMonaIoana a răspuns:

Gravida esti doar daca ai facut sex neprotejat.
cea ce crezi tu ca e menstruatie se prea poate a fi doar o sangerare(se poate intampla pe durata sarcini!) fa-ti un test de sarcina urgent deoarece starile de pe perioada sarcini apar doar dupa ce sarcina se instaleaza complet(nu sunt sigura dar cred ca ceva gen 3 luni straight face)
se si poate sa nu fi insarcinata si sa fi pur si simplu stresata/obosita/trista sau sa ai niste dereglari hormonale
sper sa iti fie de ajutor

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, poate fi o sangerare de implantare a sarcinii. Ca sa poti fi sigura ac nu e sarcina, menstruatia trebuie sa vina exact in ziua stabilita si sa fie complet normala. Simptomele sunt necaracteristice, deci nu ar trebui sa te bazezi pe ele. Poti face un test de sarcina din urina de dimineata pe care sa-l repeti dupa inca 3-4 zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la altele stiu ca in primele doua luni de sarcina se poate sa iti vina menstruatia.Dar faptul ca ai simptome asemanatoare femeilor insarcinate nu inseamna ca esti insarcinata, chiar si in cazul in care primele zile de ciclu nu erau ca cele obisnuite. Pentru a te linisti mergi la farmacie si cumpara un test de sarcina, citeste bine instructiunile si fa-l. Pretul este intre 7-20 roni. Iti recomand unul in jur de 15 roni, e mai bun si rezultatul e mai sigur, aproape de 95% sa zicem.

| dorinitzza29 explică:

Da am avut contact sexual neprotejat sh simptomele le am de app o luna sad