Cel mai probabil nu e o menstruatie, ci un alt fel de sangerare. Seamana cu o sangerare de fixare a unei sarcini (aceasta este mai scurta, mai putin abundenta ca o menstruatie si cu sange mai deschis la culoare). E cazul sa faci un test de sarcina din urina de dimineata pe care sa-l repeti la 3 zile si apoi sa mergi la ginecolog, cat mai repede, indiferent de rezultat. Daca ai avut contacte sexuale, ai sanse mari sa fii insarcinata.
Poate da poate nu... un cotrol la ginecolog sau un test de sarcina rezolva problema
Fa-ti un test de sarcina sau du-te la un ginecolog(ar fi cel mai bine pentru ca daca nu esti insarcinata el iti poate da un raspuns la intrebarea pusa de tine, intrebare la care un test de sarcina nu ti-l poate da decat daca esti insarcinata)
E posibil sa fi insarcinata si daca iti vine timp de 5 zile. Vreau sa spun ca exista cazuri cand menstruatia vine in timpul sarcinii. Vezi si tu cum iti vine luna viitoare si ai grija ce faci de-acum incolo
Intradevar e posibil sa fii insarcinata, daca zici ca doar 2 zile ti-a venit. Daca nici nu te doare nimic, inseamna ca nu e de la vreo infectie sau hemoragie. Fa-ti testul barza.(ti-as da un procentaj de 90%)
Daca erai insarcinata. ori iti intarzia. ori nu`ti mai venea luna respectiva nu cred ca e asta, oricum. du`te la un medic ginecolog pentru a afla mai exact cauza
Pai eu cred ca nu esti insarcinata.si eu am o problema imi vine ciclul mai mult decat imi venea la inceput.la inceput ma tinea 5 zile si asta e a 6-a zii ![]()