anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca mi-a venit menstruatia doar 2 zile este sansa sa fiu insarcinata? De obicei imi vine 5 zile si cantitativ mai mult decat acum

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil nu e o menstruatie, ci un alt fel de sangerare. Seamana cu o sangerare de fixare a unei sarcini (aceasta este mai scurta, mai putin abundenta ca o menstruatie si cu sange mai deschis la culoare). E cazul sa faci un test de sarcina din urina de dimineata pe care sa-l repeti la 3 zile si apoi sa mergi la ginecolog, cat mai repede, indiferent de rezultat. Daca ai avut contacte sexuale, ai sanse mari sa fii insarcinata.

daniela
| daniela a răspuns:

Poate da poate nu... un cotrol la ginecolog sau un test de sarcina rezolva problema

| valThina a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina sau du-te la un ginecolog(ar fi cel mai bine pentru ca daca nu esti insarcinata el iti poate da un raspuns la intrebarea pusa de tine, intrebare la care un test de sarcina nu ti-l poate da decat daca esti insarcinata)

Răspuns utilizator avertizat
| Lora_6439 a răspuns:

E posibil sa fi insarcinata si daca iti vine timp de 5 zile. Vreau sa spun ca exista cazuri cand menstruatia vine in timpul sarcinii. Vezi si tu cum iti vine luna viitoare si ai grija ce faci de-acum incolo straight face

| lacrima_4340 a răspuns:

Intradevar e posibil sa fii insarcinata, daca zici ca doar 2 zile ti-a venit. Daca nici nu te doare nimic, inseamna ca nu e de la vreo infectie sau hemoragie. Fa-ti testul barza.(ti-as da un procentaj de 90%)

| Ramina a răspuns:

Daca erai insarcinata. ori iti intarzia. ori nu`ti mai venea luna respectiva nu cred ca e asta, oricum. du`te la un medic ginecolog pentru a afla mai exact cauza happy

| ranni a răspuns:

Felicitari o sa fi mamica...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer, este posibil sa nu, dar iti urez noroc de la Dumnezeu sa poti insarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer,este posibil sa nu ,dar iti urez noroc de la Dumnezeu sa poti insarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai cum sa fi gravida din moment ce ti-a venit...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sansa este. Fa-ti un test de sarcina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca erai insarcinata nu iti mai venea... fa`ti si u un test si gata tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E posibil sa fi racita.

| madalina_8233 a răspuns:

Pai eu cred ca nu esti insarcinata.si eu am o problema imi vine ciclul mai mult decat imi venea la inceput.la inceput ma tinea 5 zile si asta e a 6-a zii crying