| dulceamara a întrebat:

Daca mi-a venit menstruatia mai exista posibilitatea sa fiu insarcinata? pls raspundeti-mi urgent! mersi:*zbye

10 răspunsuri:
| Miha a răspuns:

De fapt atunci cand nu ai menstruatie atunci nu poti ramane gravida pentru ca nu ''secreti''(nu stiu daca asta este termenul corecthappy ovule, dar cand iti apare menstruatie ''secreti'' ovulewinking
Deci atunci cand iti apare menstruatia poti ramane gravidawinking

| claudiea79 a răspuns:

Daca ti-a venit menstruatie nu ai cum sa fii insarcinata. stai linistita.nu esti.

| AlndChocolate a răspuns:

Daca ai facut sex protejat si ti-a venit menstruatia nu ai de ce sa iti faci griji.Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| mirunapink a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina.stiu ca ti-e rusine sa intri in farmacie sa ceri unul. dar iti va fi mult mai rusine dupa sa-ti anunti familia ca esti insarcinatalaughing
bafta:*

| andra_7810 a răspuns:

Nu poti stai linistita nu esti insarcinata.

| katala a răspuns:

Foarte rar (pana in 10% din cazuri), dar se mai intampla sa vina ciclul si dupa ce ramai insarcinata. Dar regula (mai mult de 90%) este ca nu esti insarcinata daca ti-a venit menstruatia. Si mai e ceva : menstra venita in timpul sarcinii nu este asa abundenta ca de obicei. Ca sa stai linistita fa un test de sarcina.

| CaramelX a răspuns:

Nu poti sa ramai gravida in timpul menstruatiei! Celula care ar trebui sa se undeasca cu spermatozoidul se schimba atunci aia se intampla cand este o femeie in timpul menstruatiei! Schimbarea dureaza cateva zile in acele zile nu ai cum sa ramai gravida deoarece spermatozoidul nu mai are cu ce sa se uneasca daca nu mai exista aceea celula! Mult noroc:* pupici

| adina_4425 a răspuns:

Niciodata

| Bianca_3140 a răspuns:

Ba da poti sa fi daca stii ca ai facut ceva, este vorba d un caz la 10000 de femei dar este posibil, alte femei au menstruatie pena cand nasc.totusi fa-ti un test pentru siguranta ta. take care:*