| stefan901 a întrebat:

Daca mi-am dat drumul in iubita mea dar dupa s-a dus si s-a **** mai ramana insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca nu ati stiut pana astazi, fiindca nici tu si nici iubita ta nu v-ati informat, aveti ocazia sa fiti informati din acest moment in mod corect in privinta faptului ca gaurica/deschiderea uretrei femeii (adica pe unde fac ele ''pipi'') este situata in afara vaginului, undeva la circa 2 cm deasupra deschiderii vaginului. Si datorita faptului ca urina nu trece prin vagin reiese cat se poate de precis si clar si faptul ca sperma ejaculata in vagin nu poate fi ''spalata'' si/sau eliminata prin urinare. In concluzie trebuie sa stiti de asemenea ca in aceasta situatie femeia bineinteles ca poate sa ramana insarcinata, insa NUMAI daca in aceste zile ciclul menstrual al iubitei tale este in situatia de a fi in PERIOADA FERTILA a acestui ciclu. Adica cam pe la mijlocul distantei ca numar de zile intre ziua de incepere a menstruatiei care a trecut si ziua de incepere a viitoarei menstruatii. Multa sanatate!

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Este posibil sa ramana gravida daca este in perioada fertila.

| Andreeush a răspuns:

Da.

| Frank51 a răspuns:

Incep sa cred ca astia sunt trolli si ne fac viata grea.

| aXy99 a răspuns:

Da!

| Emma30555 a răspuns:

Da, asa raman insarcinate femeile, daca sunt in perioada fertila