Da, si ma'ta, si sora ta, poate chiar si tatal tau daca da pe la gura. Ce intrebari stupide, Doamne ia moartea.
Ea cu regretele, noi cu banii sa tinem copii abandonati prin camine!
Dar ce ma ingrozeste, este faptul ca sunt atat de multi tineri, chiar de pe la 13-14 ani, care habar nu au nimic despre educatie si protectie sexuala, dar sunt asi in petting, masturbare, sex anal...
Intr-un fel gandesti bine, dar ei tot minte de copii au, deoarece nu se maturizeaza de loc.Sexul il fac doar ca sa fie cool,fara sa se gandeasca la consecinte.M-am saturat,tot explicand cu lux de amanunte,ce si cum sa se protejeze de o sarcina nedorita! Ma ia cu draci,de acum.Ce sa fac,minte de baba, crezand ca pot sa-i educ cat de cat! Mi-am luat destule vorbe urate, pe care am incercat sa le ignor, dar imi ajunge si mie!
Parca am vazut ca esti la liceu, deci o varsta mai apropiata de a ei.Ma bucur ca mai sunt si tineri cu minte, ca tine!
Sa ai o zi buna(ca eu din cauza vremii, o iau razna)!
La cei 15 ani ai tai,pune mana pe carte si invata! Si cultura generala,dar mai ales despre:ovulatie,ovule,spermatozoizi,cat traiesc acestia in vagin si in aer(cum te-ai intrebat tu),cand este perioada fertila,riscurile sexului neprotejat,etc.Da de masturbat, a dracului, te pricepi sau macar stii sa faci!
Din cauza invataturii, NU RAMAI INSARCINATA! Dar din necunoastere, ramai ca proasta cu burta la gura.
coco22 întreabă: