Fi atenta mi-ai dat si mie un sfat aproape la fel era si intrebarea mea iti zic eu cum sa faci.Te duci la el in fata si il intreb cmf si mai multe chesti si dupa gandeste-te daca ii zici ca il place ce iti face te omoara eu asa am facut si acum sunt in preuna cu o fata.A da si crede-ma sunt baiat, si mi s-a intamplat si mie asa ceva, si am zis imi pare rau dar sunt indrogostit de altcineva si dupa am facut tinste cu un suc si gta
Deci fi atenta!
Te duci la el si ii zici:
-Slaut ce mai faceti?
Mai vorbiti voi si dupa ii zici
-Auzi sa stii ca imi place foarte mult si sunt curioasa daca putem fi impreuna... serios
E ma rog... Daca ti-am fost de folos cum mi-ai fost si uh mie! pls o fundita daca vrei.
Daca te place cu adevarat inseamna ca nu si.a schimbat sentimentele. sau poate ca el te place, dar nu vrea sa iti spuna pentru. ca poate crede ca nu il mai placi tuu, si se va face de ras. Mai bine ii spui ce simti:*.
Fundoaie? pls.:*
Hello,teodora! cel mai bine ar fi sa il intrebi! cand te mai intalnesti cu el,spune-i:
-buna, stai putin! am ceva important sa te intreb! stii ca noi la gradinita si la scoala ne intelegeam bine si ne placeam atunci.tu acum, dupa 4 ani, mai ai sentimente pentru mine?
i-ati inima in dinti! trebuie sa o faci! bafta, indragostito.
E posibil sa existe o oarecare atractie. Cred ca ar fi mai bine sa vorbesti cu el ca doi amici si sa vezi cum decurg lucrurile, cum vorbeste si cum gandeste.
Tuh poate vezi dragoste unde nu e.
afla intai de la facebook(prieteni, el) daca nu are prietena.
si vezi daca se uita mereu la tine(incearca sa te duci pe unde merge el ca sa va vedeti).
eucred ca daca te placea nu vb decat 5 minute te cauta mai mult si vb cu tine.
dar daca tuh simti k ar f ceva dc sa nu incerci (Cautal tuh incearca sa vb cu el k prieteni iesi cu el pe afara).
beausingurlamasamea întreabă: