Secretia ti-o ia pentru analize sa nu ai vreo infectie... Secretia aceea nu ii spune medicului daca tu esti sau nu virgina. Oricum ar trebui sa ii spui tot medicului. El e obligat sa pastreze confidentialitatea datelor... Iar daca e vorba de parintii tai, poti sa-i spui explicit sa nu le spuna anumite lucruri. Intreaba-l orice nelamurire ai... E cel mai in masura sa iti raspunda. Multa sanatate!
In cursul consultului ginecologic si recoltarii secretiei, ginecologul a observat ca himenul tau nu mai este intact. Secretia ti-a recoltat-o fiindca te suspecteaza de o infectie si rezultatul ei ii va spune cu germen. Probabil ca in cursul aventurilor voastre erotice ati uitat sa va spalati temeinic pe maini inainte de a va atinge organele genitale si te-ai ales cu o infectie.
Pepito tata, nu mai genera confuzii, ci pune mana de studiaza!: exista si ceea ce se numeste masturbare reciproca! Capisci?!
Ti-a luat secretie pe lama pentru analize sa nu ai vreo infectie sau ciuperca... isi da seama ca nu esti virgina numai daca himenul este perforat...eu de fapt nici nu am inteles ce ai facut tu si cu prietenul tau... s-a masturbat el, te-ai masturbat tu, v-ati "masturbat" unul pe altul si ce ai cautat la doctor, motivul?
a? vrei sa spui ca nu mai esti virgina, dpdv psihic, insa fizic da. Nuuuu, ginecologul nu-si va da seama de virginitatea ta doar dintr-o secretie.
Habar nu ai de capul tau, sincer si fara suparare. Trebuia sa specifici clar ce intelegi tu prin faptul ca te-ai masturbat cu prietenul tau. Ti-a introdus ceva in vagin? sau doar te-a mangaiat in afara? Oricum din secretia aia nu vede decat daca esti sanatoasa, daca nu ai vreo boala si daca esti ok ca flora vaginala.Nu vede din analiza respectiva daca esti sau nu virgina, dar poate sa banuiasca in momentul in care se gaseste vreo infectie ce are ca mijloc de transmisie contactul sexual ca ai avut ceva activitati de acest tip. Oricum important este cu ce ocazie ai facut aceste analize. De ce?
Daca te-ai masturbat clitoridian, nu are nimic.
Dar daca ti-ai bagat. ceva. in vagin, chiar daca nu ti-a curs sange .sau nu te-a durut, hm.slabe sanse sa te dezvirginezi, dar nu este imposibil.
Poi e foarte greu sa te dezvirginezi cu mana ...stiai asta? esti sigura ca nu mia esti virgina? ...Si daca nu mai esti... vorba lui encore...Mare pacat ca te-ai dezvirginat asa...
E clar...Habar ai...Secretia este doar pentru a depista niste eventuale infectii. Pentru un "Test" de virginitate lucrurile stau altfel...Si NU nu isi poate da seama din acele secretii...
Si apropo cati ani ai?
Masturbare înseamnă să îţi provoci singură plăcere. Prietenul tău nu te poate masturba. În secreţie nu se vede, prin probe de laborator nu se poate vedea dacă mai eşti virgină, numai prin palpare.
Nu cred ca ai dat detalii corecte. Nu te-a masturbat, doar a fost o actiune de frecare...Stii ce e aia dezvirginare? Ai auzit de Himen? deci acel himen este ca o floare introdusa in zona ta vaginala, in momentul contactului sexual-nu atingere sexuala-el se rupe si iti curge sange. Deci in opinia mea este inca o virgina E foarte bine... Apropo, varsta ta care este?
Daca nu s-a rupt himenu... te poti considera virgina mi-a placut raspunsu daca vrei sa vb mai multe te astept pe messenger am id-ul aalleexxxalexxx.
Off cum greseste omul putin cum va luati de el. scuzati greseala mea ca m-am exprimat gresit.era vorba ca intr-un moment mai tandru, prietenul si-a introdus degetul in vagin. sau intamplat de cateva ori si singur nu mai sunt virgina, m-a durut si a curs si sange iar intrebarea la care am vrut sa ajung este: ginecologul poate vedea ca numai sunt virgina doar din acele secretii care mi le-a luat?