Poate l-ai calcat cu ceva pe broasca si nu stii.Si foarte greu nu are acelasi inteles cu imposibil.(sper ca intelegi ce vreau sa spun).
*Si am mai citit carti, dar ce ai scris tu aici nu e nici macar cat o revista.
Eh, acum si tu. am spus asa ca am avut mult de povestit
Cam asa fac si eu, doar ca nu mi-a cerut prietenia inainte cand statea in spatele meu [in banca din spate] radeam si din astea ne sarutam, diriga la mutat ca vb cu colegii in alta banca si acum nu mai prea vb cu mine in fata lui e o colega care il place si acum se pune pe langa el si ies am2 in pauze, eu nu-l mai bag in seama :p si uneori cand ma uit la el se uita la mine si |"imi tr un sarut sa zic asa"| si eu indiferenta ma uit la el cu dispretz nu stiu ce sa cred nici eu dar ...eu zic sa-l ratezi cu indiferenta si nu-l mai baga in seama poate e genul de baiat care se "joaca cu fetele"
Eu zic sa va intalniti toti 3 sa za forbiti fata in fata sa puneti toate lucrurile cap la cap sa sa vedeti care dintre ei 2 minte... sper ca te-am ajutat macar un pic
Si eu gandesc la fel ca tine, dar pentru faza asta eu nu as mai vb cu el adica mai bine zis m-as despartii de el...acum eu ti-am zis parerea mea> succes!:d
Buna, sa stii ca el a facut gesturile astea fiindca:
1, Te place si vrea sa vada daca chiar il placi si tu cu adevarat sau doar iti bati joc.
2. Stii uni baieti fac in invidie "prietenei" si vb cu alte fete, chiar daca stie ca ESTE OBSERVAT DE PRIETENA SA tocmai de asta vb sa vada cum reactioneaza.
3. Poate fii un idiot care doar isi bate joc de tine si de celalalte fete sa vada daca nu merge cu un o ia pe cealalte!@!
Ai mare grija bine eu acum nu stiu ce fel de persoana este si doar imi spun parerea!@!
Daca vezi ca tot nu da nici un semn de viata, las-o balta dragostea cu forta nu merge. Deci daca este asa cum am mentionat la punctul "3", inseamna ca baiatul este un idiot si retardat scuze ca zignesc in numele TUTUROR BAIETZILOR, dat nu toti sunt saa!@@
Succes cu dragostea si sanatate. Totul depinde de tine manuiesteti corpul cum se cuvine nu ai lasa pe altiii sa til manuiasca!@!
SUCCES
Remusopen întreabă: