| NightWing a întrebat:

Daca ne rugam pentru a obtine ce de ce nu ni se da? In biblie scie cere si ti se va da, bate si ti se va deschide. Nu sa ceri un miliard de euro si sa ceri iubire.

11 răspunsuri:
| Cypronge a răspuns:

happy Eu sunt ateu, si stiu ca nu e politicos sa raspunzi la o intrebare cu o alta intrebare dar crestinii spun urmatorul lucru... Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi, el are un plan divin pentru noi. Pai in cazul acela ce rost are sa te rogi? Daca ceea ce tu vrei nu face parte din planul lui d-zeu? Ce vrei sa isi schimbe planul divin pentru tine? Esti chiar atata de arogant. Ai o singura viata si daca vrei sa obti ceva trebuie sa faci ceva, daca nu faci nimic atuncea nu o sa ai nimic. Faptele au valoare cuvinele nu prea.

| foxsilver a răspuns:

O femeie isi cumpara din piata un papagal(femela). Dupa ce ajunge acasa, pasarea incepe sa strige:
-Sunt o curva, o mare curva, m-as f.e toata ziua!
Dupa vreo 2-3 zile,exasperata de strigatele pasarii,femeia se duce la un preot si isi varsa oful:
-Parinte,mi-am cumparat un papagal,si toata ziua striga"sunt o curva,o mare curva,m-as f.e toata ziua!".Ce ma sfatuiti sa fac?
-Da-mi pasarea vreo cateva zile,s-o duc acasa,ca am si eu doi papagali,dar care sunt foarte evlaviosi. Spun rugaciuni,psalmi,etc.
-Bine,spuse femeia,va aduc pasarea.
Dupa ce ajunge preotul cu ea acasa,o baga in colivia cu cei doi papagali ai sai, si incepu pasarea repertoriul:sunt o curva, o mare curva, m-as f.e toata ziua.
Unul din papagali spuse:
-Ai vazut frate, ca nu ne-am rugat degeaba!

| Spartanul07 a răspuns:

Ba lasa biblia nu stiu ce rligie esti. dupa mibinereligia e un mod de manipulare lasa. trebuie sa lupti pentru ce vrei

| BULANGIU96 a răspuns:

Exact intrebarea asta mi-o pun eu in fiecare zi. Dar mai devreme sau mai tarziu tot ti se va da, inzecit big grin laughing
Lăv is naşpa. N-ai ce-i face.

| GoBackInFuture a răspuns:

Pentru ca totul e o minciuna, Dumnezeu exista doar in capul oamenilor, si da sunt crestin-ortodox happy

| Spartanul07 a răspuns (pentru GoBackInFuture):

Adevarat frate

| GoBackInFuture a răspuns (pentru Spartanul07):

Pai normal! Ganditii logic, in Biblie scrie : "doresteti si ti se va da", acum pe bune, daca imi doresc 1.000.000 de $, doar nu o sa-mi pice din cer! In viata trebuie sa lupti pentru ceea ce vrei si sa lasi toate prostiile astea, nu sunt decat un mod de manipulare, biserica este cea mai mare hotie! Nu e valabila nici regula cu : "faci un bine, primesti bine si faci rau primesti rau" voi nu ati vazut ca nu are nici o logica? Totul e la norocul fiecaruia, Dumnezeu a fost creat doar in mintile oamenilor pentru a putea pune seama pe ceva evenimentele care ei nu si le pot explica, hai sa fim seriosi! Iti multumesc ca-mi dai dreptate, dar e putina lume care gandeste ca noi si realizeaza ca toata aberatiile astea sunt niste minciuni.

Mai cam copiat da ii adevarat bvbig grin

| GoBackInFuture a răspuns (pentru Spartanul07):

laughing scuze, copyright Spartanul07 laughing mersi

Lasa nu ii nimic

| nagycristi a răspuns (pentru GoBackInFuture):

Interesant, ai un raspuns logic pana la : "...trebuie sa lumpti pentru ceea ce vrei". Din moment ce existi, traiesti si ai o gandire logica poti sa raspunzi la intrebarile : de unde vin?, ce sunt?, ce scop am? Daca ai fi putin interesant sa raspunzi la intrebarile astea si ai avea gandirea aia logica ti-ai putea da singur seama ca Dumnezeu nu a fost creat de oameni in imaginatia lor, ci noi am fost creati de El, dupa chipul si asemanarea Lui. Spunea cineva ca viata are 2 mari momente : momentul in care te-ai nascut si momentul in care iti dai seama pentru ce te-ai nascut. Imi doresc sa ajungi si tu la al 2-lea moment! Si as fi curios despre ce evenimente "inexplicabile" vorbesti.

Daca chiar vrei un raspuns la rugaciuni, te-ai gandit sa te rogi si pentru raspuns?

Întrebări similare