| tdfg a întrebat:

Dacă noi ne uităm prima dată la fundul unei femei frumoase, fetele la ce anume se uită la un bărbat? Sora mea mi-a spus că oricât de aiurea ar suna, marea majoritate a femeilor, în primă fază se uită în partea din față a blugilor, să vadă dacă stă ceva umflat în zona aceea, iar dacă se observă ceva proeminent înseamnă că acel bărbat este apt. Așa-i, fetilor?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Loool, de parca toti barbatii care merg pe strada au boalfe si umflaturi la slit

| mihai69 a răspuns:

Ce vrăjeală ieftină asta cu sor-ta...

Răspuns utilizator avertizat
| sofisis a răspuns:

Nu. Fata in general este prima la care ne uitam. Prin pantaloni oricum nu iti poti da seama de dotari... si nu stiu nici o tipa care sa se uite la zona slitului ca sa decida daca ii place sau nu baiatul.

| Necunoscut112 a răspuns:

Gata? Ai terminat cu poveştile cu mă-ta şi mă-ta mare şi ai început cu "sora"?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu))La fata

| TanteMarianne a răspuns:

Fata si corpul in general. Apoi vedem daca o aveti sculata.

| petitconseil a răspuns:

La fața lui in primul rand,sa vad daca mi-ar placea sa-i vad ochii mereuwinking, apoi la corpul lui, sa vad daca sunt multumita de cum arata.winking.Si nu-ti mai da cu presupusul ca ne uitam in nu stiu ce parte a corpului, daca nu esti femeie, abtine-te de la presupuneri.winking

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Nu. Tot la cur ne uitam si noi. La fata si la aspectul fizic general. Asta doar ca admiratie. La iubire e altceva ce ne atrage.